nie jest za pozno na aplikację ?

Temat przeniesiony do archwium.
Czy jest ktos kto zamierza składac na studia postgraduste aby je podjąc ( ewentualnie ) od pazdziernika ?

ja zamierzam ...czy nei jest za pozno ?...
Ktos z Was tez jeszcze będzie skladal ? piszcie
wiem ...pozno sie obudzialam ..ale podobnoż jedynie na studia uner-grad.. sklada sie do 15 stycznia a na post ..mozna jeszcze?

nie mniej jednak PROSZE o jakies potwierdzenie tego :)?

z góry thnx...
hej:) Rekrutacja na studia postgraduate trwa od marca do kwietnia. Nie jestem pewna, ale jak po tym terminie sa jeszcze miejsca na uniwerku, to chyba tez mozna jeszcze probowac. Pozdrawiam
Nie wiem dokładnie jak jest na postgraduate, ale na undergratuate international students maja inne terminy niż mieszkańcy UK(a zakładam, że jestes traktowana jako international student).

Najlepiej napisz o jaką uczelnie Ci chodzi tu, na forum, albo napisz e-maila do tej uczelni osobiście - wtedy będziesz miała jasność.

Pozdrawiam
a wiesz moze czy mozna jeszcze skladac na salford university?
Znalazlem tylko jakaś date ubiegania sie o stypendium i tyle :/
Tutaj http://www.isite.salford.ac.uk/getready/postgraduate masz kilka informacji, ale zadnych terminow tu nie widze.
Na dole strony masz telefony kontaktowe i maile - jak ich zapytasz to będziesz mieć pewność :P
>international students maja inne terminy niż mieszkańcy UK(a zakładam,
>że jestes traktowana jako international student).
Nie, obywatel Polski jest traktowany jako HOME student-tzn. obywatele wszystkich krajow EU sa 'home students'. International students - to obywatele Chin, Japonii, itd, krajow ktore nie naleza do EU.
nicky 22: na aplikacje nie jest za pozno, niektore uniwerki przyjmuja nawet sierpien-wrzesien. Ja juz caly proces mam za soba:) i od pazdziernika zaczynam podstgraduate w Londynie.

Jak masz jakies konkretne pytania to pisz na maila: [email]

pozdrw
w torunskiej Conversie podaja, ze deadline jest do konca kwietnia, ale moja kolezanka skladala tam papiery w sierpniu 2006, na rok 2006/2007!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa