Service management list motywacyjny - help!:-)

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktos z Was ma może doświadczenie w piasniu listu motywacyjnego na kierunek "service management"?? Ja wlasnie jestem w trakcie, i przyznam sie bez bica, że mam kłopoty z wymysleniem dobrego powodu, dla ktorego chce to studiowac. Ten kierunek to turystyka i hotelarstwo(i na tym mi zalezy najmocniej), ale dopiero od drugiego semestru, no a w liscie musze napisac dlaczego akurat service... i nie wiem...:-( bede wdzieczna za każda pomoc!:-)
Poszukaj przykladow w necie, napewno cos Cie zainspiruje. Wpisz poprostu 'personal statemnt' lub 'statemnt of purpose' w google.
Tu jest przyklad: http://www.thestudentroom.co.uk/wiki/Personal_Statement_Library
Mozesz tez usiasc z kartka i zrobic sobie maly brainstorm, nawet po polsu pisz wszystkie powody, dlaczego wogole chcesz studiowac i jak chcialabys zeby wygladala Twoja dalsza kariera po tym kierunku, jakie masz cechy ktore sprawiaja ze sie idealnie do tego nadajesz ;) etc. etc.
Powodzenia.
Sorry za literówki. Chodziło o "personal statement" i "statement of purpose" :)
dzieki:-) wlasnie tak zrobilam juz, i mam juz napisane. tak troche na czuja, ale podoba mi sie...:-)
Nie ma sprawy i trzymam kciuki! :)

»

Studia za granicą