wlochy-studia

Temat przeniesiony do archwium.
czy jest ktos kto w tym roku wybiera sie na studia do wloch lub studiowal tam w poprzednich latach?.prosze o [email]
Sono un piccolo editore italiano che sta imparando il polacco. Se posso esserLe utile...
ciao.Wszyscy pasjonaci języka włoskiego!
Jesli ktoś orientuje sie na temat wakacyjnych (sprawdzonych!)kursów języka włoskiego we Włoszech i zna dobrą metodę, podręczniki do samodzielnej nauki tegoż języka bardzo proszę o kontakt. Parlo italiano ma solo un po:)
Studiuje angielski wiec mile widziane kursy włoskiego po angielsku.
[email]
Pozdrawiam
czesc, wejdz na stronke www.ideaverona.com swietny kurs wloskiego w weronie.... naprawde... jestem w tej szkole od czerwca.. jak masz jakies pytania napisz... na meil lub [gg]
ciao ezetka,
a powiedz mi, gdzie ty mieszkasz/ w wwie? W ogole jak tu jestem, to az mnie dziw bierze ilu italomanow jest w naszym poieknym kraju... Cos pieknego:)
jestem z werony
nice!!!!
how good is your italian occhi belli????:) hehehe!
w Perugii jest bardzo dobry uniwersytet dla obcokrajowcow. Poza tym jesli chodzi o ksiazki to polecam "in italiano" per stranieri. najlepiej tą zolta i do tego tlumaczenie niebieskie po polsku. mozna nabyc w Empiku albo w ksiegarniach jezykowych.
A ktos zamierza rozpoczac studia w 2005?? jesli tak to gdzie i jaki kierunek?? bo ja sie zastanawiam nad Florencja :P
Jesli ktos chce rozpoczac studia we wloszech w 2005 to bardzo prosze o kontakt moje [gg]
Saluti ;)
moja Magdalenak, I promise we're gonna talk only in italian as soon as you'll be here for spending together our xmas holidays!:)
I kiss you amore...tuj kochanj
przepraszam jak najlepeij dojechac do Werony ?moj mail [email] dziekuje z apomoc
mam pytanko, a ty studiujesz w perugii? bo ja wlasnie w tym roku tam sie wybieram i chcialabym jak najwiecej sie dowiedziec o tej szkole. prosze o kontakt: [email]
ja polecam strone WWW.PRZYJAZNEWLOCHY.PL.... chyba najlepsza strona jaka znam o Wloszech... szczegolnie polecam dzial last minut na koncu strony... wyjechalem ostatnio nas urlo i jestem bardzo zadowolony....
Werona ekonomia od pazdziernika 2005
jesli ktos jest zainteresowany kontaktem ze mna zapraszam na [gg] , ciao
Przeprowadzam badania na temat traktowania studentow na polskich i zagranicznych uczelniach.Macie ochote wziasc w nich udzial jesli tak to prosze o kontakt(chodzi o uzupelnienie ankiety)

[email]

Z gory dzieki
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2003