Meridian school i mój Londyn?????

Temat przeniesiony do archwium.
Czy firma Mój Londyn działa legalnie?
Czy jest wiarygodna? Jaki kurs wybrać? Lub jaką inną firmę pośredniczącą. Jakie są szkoły w Londynie dobre. Co yślicie o Meridian school? Tyle pytań. Proszę o szybką odpowiedż
Dzięki PA.
Ja mieszkam w Krakowie w zeszłe wakacje bylem z firma www.mojlondyn.pl, na kursie językowym w Londynie w szkole Premier College. Jestem bardzo zadowolony ze szkoły jak i z tej firmy. Kilka razy mnie miło zaskoczyli, np. kurs wykupiłem w poniedziałek a dokumenty odebrałem w piątek, tego samego tygodnia. Wybrałem tą szkołe bo była tania, w swojej grupie miałem 6 osób i jako jedyny byłem z polski. Myśle ze nie ma co płacić wysokich opłat w szkołach z ac. BC bo są szkoły tanie i solidne. W te wakacje planuje jechać do US.
Pozdawiam Wszystkich Sebo
Moja odpowiedź nie jest zbyt szybka, ale trudno. Pytasz o Meridian International School w Warszawie? Chodzę do niego i uważam, że szkoła jest naprawdę dobra. Angielski jest na bardzo dobrym poziomie - chcesz się go nauczyć? Dasz radę i to całkiem szybko. Nie? Nawet angielski wykładowy nic nie pomoże. W każdym razie polecam. Pozdrawiam!