Profi Lingua, dlaczego tam tak zle???

Temat przeniesiony do archwium.
Narzekamy na te szkole, ale moze ktos powie, skad bierze sie te caly zenujacy stan w Profi Lingua??? Napewno jest to podejscie od kursantow, ale czy tylko? Wiadomo, ze zajecia sa tam najkrotsze oraz ze jest ich najmniej w porownaniu do innych szkol! Ale czy to jedyny powod, ze Profi Lingua ma taka zla prase a ludzie z niej uciekaja?
Kto ucieka? Na podstawie czego uważasz , że Szkoła ma zła opinie? Powstało tu kilka forum o różnych tylułach mających na celu zaszkodzenie Szkole. Jednak inteligentni zorientują się, że piszą w nim stale te same osoby. Jest Was może z pięciu niezadowolonych , i co?! Zdarza się i tak. Jest tez sporo opinii przychylnych Szkole i nie dziwie się , bo przyglądam się cały czas działaniu Profi . Zawsze to robiłam- najpierw jako kursantka , teraz pracownica. Sam fakt,że po tylu wpisach na innych forach , utworzyłeś kolejne o tematyce podobnej do poprzednich świadczy jedynie o Twoich intencjach, jakie wyrażasz poprzez tą nieczystą grę. Zaraz dopiszę się pcheua i new obserwer i to bedzie cala rozmowa o Profi- dookola Wojtek i wkolo Macieju. Zakładam,że Kasiul da sobie spokój. Popis miernego poziomu inteligencji dała dzisiaj na forum "profi to dno' ( akurat! chcielibyście). Nie ważne , czy w ślad za nią pozostali też stwierdzą,że to prowokacje (choć paradoksalnie to ja uwazam cała tą farsę za prowokację) Wazne jest to ,że jestem jedną z wielu osób, którzy są zadowoleni ze Szkoły. A może wyjaśnisz mi , dlaczego na tej stronie w wykazie Szkół językowych opinie na temat Profi są całkiem niezłe. Ja Ci podpowiem - Bo to jest właśnie głos jej słuchaczy. Nie sztuką jest tworzyć kolejne bezsensowne wątki i wkółko pisać to samo. Wiem, iż wszyscy spostrzegli się o co ci chodzi. Weż pod pregiez opinii forumowiczow swoj intelekt- bedzie ciekawiej.
Zglaszam sie :) A gdzie Ty to masz te dobre opinie o P-L? A moze dasz linka??? Chetnie poczytam!!!
czy moze pani das sobie spokoj z szarganiem mojego imienia? Czy znowu ma PAni moze zamiar porzucac we mnie scierkami i innymi epitatami? Jakby Pani tak sie przylozyla do dokladnego czytania to ja nic przeciwko szkole nie pisalam jako ze do niej nigdy nie chodzilam. A od mojej inteligencji, rodziny itp itd prosze lapki trzymac z daleka. Bo mozna sie jeszcze zarazic. I jak na poczatku bylam nawet i po stronie szkoly bo jak wiadomo jeszcze nikt sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil to teraz daje PAni taki popis ze az gratluje. I proponuje zlaozyc watek pt Kasiul - scierka, szmata i pustak, o ilorazie inteligencji minus milion. A zdaje sie ze to Pani gdzies zaproponowala komus, bodajze pcheulce, napisanie wypracowanie o poszanowaniu innych... To ja proponuje PAni napisac takowe - z chceia poczytam... Bo jak widze PRYWATNIE nie ma Pani poszanowania do nikogo...
Brak poszanowania dla innych to w profi chleb powszedni! Poziom kultury sekretarki swiadczy o tym, jakich ludzi zatrudnia (w sumie jest to dzialalnosc gospodarcza) ta cala szkola - arogancja, arogancja i jeszcze raz arogacja a wszystko podszyte cynizmem i wzgarda dla drugiego, jedyna rzecz to aby placil. Z opowiesci moich znajomych traktuje sie tam nie tylko tak kursantow ale tez samych lektorow - dlatego maja byc mlodzi, gdyz starsze osoby nie dalyby soba pomiatac!
>To juz chyba na wyrost stwierdzenie - ja do szkoly chodzilam, placilam niemale pieniadze, wydawalam jeszcze wiecej na ksiazki do dodatkowej w domu nauki i nie plakalam nad faktem kasy. Bo jak policzylam calosc to wyszlo ze tanio za godzine... Calkiem mozliwe ze w owej szkole juz sie pozmienialo ale ja ja milo wspominan i pozdrawiam serdecznie Pania Ewe Zdun :-)

Zeby nie było wątpliwości to autorem powyzszego postu jest niejaki Kasiul. Poniższe zdanie to takze paluszki wystukały;

>Jakby Pani tak sie przylozyla do dokladnego czytania to ja nic
>przeciwko szkole nie pisalam jako ze do niej nigdy nie chodzilam.

Zdaje się ,że całe te twoje posty są nic nie warte- Klamiesz, zaogniasz sztucznie dyskusje i do tego TO TY ŚCIERO posuwasz się do prowokacji. Moglabys sie jakos do tego przyłożyć, bo marnie ci to wychodzi. No ale zapewne znajdzie się jakieś wytłumaczenie tego "fo pa" ( nie bede pisala w wersji orginalnej bo za glupia gąska na to jesteś) , bo przeciez tobie mozna ufac o czym swiadczy znaczek w ksztalcie pustaka:-))))
Ja tez ci zaufam- uf, uf, uf, uf!
> I jak na poczatku bylam nawet i po stronie szkoly bo jak wiadomo >jeszcze nikt sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil to teraz daje PAni >taki popis ze az gratluje.

Czyli na podstawie jakiejś prowokatorki (bo tak uznałaś na początku) wyrobiłaś sobie już złe zdanie na temat Szkoły?
W twoich miernych postach absurd goni absurd.
Droga PAni - poniewaz nie chodzilam do szkoly Profi Lingua!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosze wbic to do glowy ze jest wiecej szkol prywatnych na polskim rynku...
na temat PAni wypowiedzi wyrobilam sobie opinie and i'm sick of it... Whoever you are - i don't care... Try to get another subject as that one just died of natural causes... If You don't know what are you talking about... Who else can know? As for my opinion that doesn't matter as well 'cause i'm not looking for a school. I finished my education long time ago. With positive results. Bye bye
Ten wpis to totalna ignorancja, chwala Bogu, ze do tej szkoly nie chodze, wstyd byloby mi! Oraz wiem, ze nigdy sie do nie nie zapisze, niezaleznie od tego ile ulotek beda chcieli mi wcisnac na ulicy! Wstyd!! Te wpisy pani Marty jako sekretarki to istna chanba dla tej niby profesjonalnej szkoly!
Kasiul teraz masz gwarancje ze owa Pani sekretareczka juz nie odpisze bo po pierwsze nie zrozumie a po drugie nie znajdzie w szkole nikogo na tak zaawansowanym poziomie znjaomosci jezyka kto moglby jej choc troche pomoc w zrozumieniu Twojej wypowiedzi. No chyba ze wezmie slownik i w stylu "Kali chciec, Kali lubiec" dojdzie do jakis wnioskow gdzie najwazniejszym bedzie: "Kasiul ty scierko" ;-)

O poszanowaniu klientow to juz sie wypowiadac nie bede ale o poszanowaniu ludzi tez chyba Pani nie slyszala? Jak tam idzie odrabianie szlaczków? Otrzyma Pani tę promocje do 4 klasy Szkole Podstawowej czy jeszcze nie w tym roku?
Pozostaje mi tylko pozazdroscic, ze udalo Ci sie obronic przed ta szkola ;-)
Nabor trwa - czy sa jeszcze tam chetni???
spoko chętni są - nawet wielu chetnych, nie miałem i nadal nie mam jakiś złych dośwaidczęń z tą szkołą, moze jedyny minus to liczba chętnych, w dniu zapisów "walą drzwiami i oknami - wszyscy na ostatni moment" - szkoła mogłaby np. zatrudnić "zapisywaczy w sekretariacie " na umowę zlecenie albo co? poziom zajęć i prowadzących był dla mnie ok i nadal jest; nie wiem może mam szczęście; czy napradę macie takiego pecha??? pozdr
Chodzilam do Profi przez 2 lata i jestem bardzo zadowlona. Najwiecej narzekaja Ci, ktorzy tak naprawde najmniej robia. Byla u nas w grupie jedna dziewczyna, ktora mowila ze za niski poziom, ze to ze tamto i ostatni rok tu zostaje. Ale kiedy mielismy przygotowac wypowiedz na podany temat i mowic przez 15 min, ona nawet sie nie pofatygowala zeby cos zrobic w tym kierunku, zreszta nie tylko ona. Wiekszosc grupy olala sprawe. Ale czyja to wina?nikt mi nie wmowi ze szkoly!
SSsS
zlewaja totalnie sluchaczy, zalezy im tylko na zbijaniu kasy
od koleżanki słyszałam,że na tym kursie jest olewatorskie podejście do słuchaczy, wiecej sie cofała niz uczyła
Temat przeniesiony do archwium.

»

Programy do nauki języków