j.angielski-Wrocław

Temat przeniesiony do archwium.
Mam wielką prośbę, pomóżcie mi znaleść szkołę jezykową we Wrocku, w której kursy zaczynaja sie ok 20:30 i bede mogla sie teraz (luty/marzec) do niej zapisac...zależy mi glownie na odnowieniu kontaktu z jezykiem, ale dobra by byla podkladka w formie certyfikatu...licze na pomoc i z gory dziekuje
wybierz profi-lingua
z tego co wiem nawet w profi-lingua ostatnie spotkania zaczynaja sie o 19:30, a w tym czasie jestem jeszcze w pracy:(
Dlatego szukam pomocy...
Zdaje sie, ze Language House oferuje takie kursy. Wcisneli mi ostatnio ulotke, z ciekawosci weszlam na strone ( chyba lh edu pl albo jakos tak), jak pamietam, maja tam kursy zaczynajace sie o 20.30, nawet rozne poziomy zaawansowania... osobiscie szkoly tej nie znam, wiec nic wiecej powiedziec nie moge

Pozdr
Ela
Jeżlei pozwolicie to dopiszę się do teamtu ze swoim problemem. Chcę zapisać się do szkoly i po wstępnej weryfikacji wybrałam trzy :P Teraz jestem w totalnej kropce, bo nie wiem którą wybrać. Opinie o nich są różne co jeszcze bardziej utrudnia mi wybór. Dla tego bardzo proszę, żebyście mi szczerze napisali wszystkie plusy i minusy: Profi-Lingua, Demostenes i British Centre :-) Z góry buziaki :*
Wielkie dzięki Elu, niestety zbyt wielkiego wyboru nie mam:o(
A Malci proponuje zeby znalazla odpowiedz na swoje pytania na https://www.ang.pl/szkoly_jezykowe.php
Pozdrawiam
Kasia
Z tych szkół znam tylko profi Lingua i szczerze odradzam , zmarnowalam tylko czas i pieniądze.Sale przepełnione lekcje 10 minut krótsze , a jak zajęcia były z 2 nauczycielami( to jeden nie wiedział co drugi przerobił ).
Ile osob, tyle zdan :)

Chodzilam do Profi w zeszlym semestrze i teraz kontynuuje, nie moge narzekac, zmienilam grupe, ale w obu ludzie sa dobrze dobrani wiekowo (studenci, tuz po studiach) i pod wzgledem poziomu (FCE). Poza tym trafilam na bardzo fajna pare lektorow. Fakt, "lecimy" rowniutko niemal wg podrecznika, ale lektorka Polka niemal wychodzi ze skory, zeby te lekcje uprzyjemnic :) wiec wymysla konkursiki, quizy, ukladanki, do tego niezle tlumaczy i zawsze jest chetna do pomocy - widac, ze lubi to co robi :) A native ma niezle poczucie humoru i na piwo tez sie daje wyciagnac :).
Nie wiem jak jest w innych grupach, ale zawsze mozna porosic o lekcje probna u tych lektorow, u ktorych zamierza sie uczyc i bedzie wiadomo, czy sie podoba czy nie.
Pozdrawiam
Ela
do profi lingua chodzilam, i ja rownie odradzam, fakt ze tam akurat na j.niem, ale poziom grupy nie byl wyrownany, na zajecia dodatkowe nie dalo sie dopchac, a lektora nie bardzo umiala tluamczyc o co jej chodzi. z mojej grupy wiele osob bylo niezadowolonych.
Hej,

Mam doświadczenia z kilkoma szkołami (profi, BLC, IH). Z pewnością mogę polecić BLC z którą miałam najlepsze doświadczenia.

Zajęcia były prowadzone bardzo fachowo w miłej atmosferze - co najwazniejsze to lektorzy byli bardzo wymagający (nie czesto spotyka się to w prywatnych szkołach).

Więc suma sumarum bardzo dobre doświadczenia miałam i mogę polecic BLC
Poszukuje 3 osób zainteresowanych nauką języka angielskiego w Dzierżoniowie w godzinach rannych od 8.00 do 10.00. Indywidualne lekcje to koszt w przedziale od 45 do 55 zł za godzinę. Natomiast w grupie koszt wynosi około 9 zł i 50 gr. Korzystniej więc pod względem finansowym uczyć się w małej grupie. Najmniejsza możliwa grupa to 4 osoby. Obecnie poszukuje jeszcze 3 lub więcej osób. Poszerz swoje kwalifikacje w sympatycznym towarzystwie.
Zainteresowanych proszę o kontakt:
[email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

Zostaw uwagę