Kochani! Może Wy mi w jakiś sposób pomożecie, bo nic z tego nie rozumiem i czuję się nabijana w butelkę:( Na pewno przeglądaliście na tej stronie opinie o szkołach językowych, a jeżeli nie wszyscy - to na pewno - część z Was. Ja też to zrobiłam - potrzebowałam namiary na dobrą szkołę językową, a opinie zawarte właśnie na takim "forum" nt. szkół wydawały mi się najbardziej wiarygodne. Na podstawie zawartych tam info wybrałam szkołę, która miała najwięcej (jeżeli nie same), pozytywnych wpisów -i... zapisałam się. Chodzi o TFLS. Jakież było moje zdziwienie, gdy dzisiaj weszłam na forum i okazało się, że z 79-u wpisów, jakie tam były zostało 49 i to same pozytywne - gdzie ludziska chwalą tę szkołę wniebogłosy - natomiast kilka najświeższych postów jest bardzo negatywnych. Ostatni nawet porusza sprawę tajemniczego "zniknięcia" tych kilkudziesięciu postów z niezbyt dobrymi opiniami. Zaniepokojona tym wszystkim napisałam na forum "szkoły", tzn. tam właśnie, gdzie jest opinia uczących się - ze skierowaniem prośby do Admina czy Moderatora, żeby wyjaśnił, dlaczego zniknęły te posty i dlaczego nie ma w ogóle opinii NEGATYWNYCH??? Wysłałam po południu, no i, wiedząc, że mój wpis nie pojawi się od razu, bo moderator musi go zatwierdzić, weszłam teraz, zobaczyć, czy są może jakieś odp. na to, co napisałam. I co?? Nie ma mojego postu! Dlaczego?? Nie wiem! Nie było w nim ZADNYCH NIEPRAWDZIWYCH OPINII ANI UWAG SZKALUJĄCYH SZKOŁĘ!! Byly tylko konkretne pytania, na dodatek skierowane do konkretnej osoby! Czuję się nieciekawie. Co Wy na ten temat sądzicie?? Może macie jakieś doświadczenia?? Może coś wiecie - OBIEKTYWNEGO - na temat TFLS. Please o radę i info!
Sorki za dłuuugi wywód.
Z góry wielkie dzięki!