rozmowa na anglistyke na UAM

Temat przeniesiony do archwium.
mam pytanie co do rozmowy kwalifikacyjnej na anglsityke na uam. ogolnie oni tam tylko podali ze bedzie dotycyzla kultury i literatury krajow anglojezycznych co nie jest zbyt precyzyjne. czy ktos ma moze sposob na dobre przygotowanie sie? jakies topiki albo cos? pomozcie!!!!!!!
hej, ja dostałam na e-mail'a kilka załączników m.in o rekrutacji i o rozmowie kwalifikacyjnej, ale to dostalam z UAM'u z Kalisza, chociaż z tego co przeglądałam ich stronki tzn. Kalisz i Poznań, to wszystko maja podobnie, jeśli chcesz to mogę Ci przesłać :)
bylabym bardoz wdzieczna gdybys mogla mi to przeslac moj email to: [email]
dzieki wielkie:)
podeslijcie mi tez, bede wdzieczny
[email]
moge tez prosic........? [email] ;D
nie robcie tego bledu. wszyscy ze zdrowym rozsadkiem trzymajcie sie z daleka od ifa. tra ge dia.
w sekretariacie (al. niepodleglosci 4, pokoj a-608) za 5 czy 10 zlotych sa tematy na wstepne, pisemne i ustne.
Witam, ja skończyłam poznańską anglistykę. Na rozmowie po angielsku wypowiadałam się na temat różnic między życiem w mieście a życiem na wsi, ogólnie rzecz biorąc, tematy były zbliżone do zagadnień obowiązujących na maturze ustnej. Rozmowa kwalifikacyjna po polsku sprawdzała humanistyczne predyspozycje kandydata, tzn. zainteresowania ogólne, literacko - kulturalne. Jedno z pytań dotyczyło gramatyki i językoznawstwa.
mam pytanie do wszystkich zaproszonych na rozmowe kwalifikacyjna, jak sie przygotowujecie i z czego?? Proszę przeslijcie mi te zagdanienia/informacje na e-mail [email]

Będe bardzo wdzięczna!

pzdr i powodzenia!
Startuje na anglistyke do Kalisza UAM na zaoczne napisalas ze dysponujesz zagadnieniami na rozmowe... prsze Cie bardzo czy moglabys mi je przeslac bede ogromnie wdzieczna... moj mail: [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa