szkoła językowa za granica a wiek

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, jaki jest maksymalny wiek wyjeżdzających do tych szkół , bo pisze dla dorosłych ale czy takich k. 40 tez pozdrowienia
hej, nie ma okreslonej granicy. jedna tylko taka rada - jak mozesz to nie wyjezdzaj w okresie wakacji. wtedy jest mnostwo dzieciakow i grupy liczniejsze.
pozdrowionka;)
Hej a z doświadczenia jak ktoś był, czy są jakieś świetne miejsca - np. Londyn - nauka języka np. 1-2 tygodnie we 09 albo 10'2005, które byście polecili dla mnie 30 l, chodzi mi o fajna szkółke , zakwaterownie, ceny, zastanawiam się nad JDJ albo ATAS-em, znajomi bardzo chwalili ten ostatni,
anniaA ja też jestem zainteresowana tego typu wyjazdem a mam już troszkę wiosenek:) jak masz ochotę to napisz do mnie, wymienimy poglądy:
[email]
pozdrawiam:)
Ludzie ale to nie ma żadnego znaczenia, nie trzeba na to zwracać uwagi mam 34l byłam na takim kursie rewelacja, w lecie i rzeczywiście glównie ludzie tacy ok. 18-tu, ale to nie jest reguuła bo w mojej grupie było różnie więc nie tylko, teraz się też wybieram ale po tych postach a tak naprawde tym co śię stalo w Londynie zastanawiam się na wyjazdem ale dopiero we wrześniu, pażdzierniku albo na wiosne, pozdr, nie poddawajcie się taki wyjazd to swietna sprawa, kontakt z ludzmi z całego świata i mimo że byłam krótko tylko 2 tyg. odczułam znaczącą poprawę zwł. mojej pewności rozmawiania w tym języku - byłam z Atasu i było ok
Ja :) a ile, jeśli można spytać, zapłaciłaś za taki kurs, chodzi mi o koszty całkowite
pozdrawiam:)
hej, nie pamiętam dokładnie ale to było chyba 4,2 ( w tym wszystko: dojazd na samo miejsce nad morzem, zakwaterownie u Anglików, lekcje miałam inetnsywne czyli 3 ogólne + 2 dodatkowe, podręczniki, w tym 2 wycieczki Londyn i Bath, poza tym w tygodniu mieliśmy inne wycieczki takie w poblizu ale to było w czasie wakacji, podejrzewam ze w ciągu roku jest trochę inaczej, teraz zbieram na następny wyjazd pozdrw
rozumiem ze 4200 zł?:)
a gdzie sie wybierasz?
może zabierzesz mnie ze sobą:D
pozdrawiam
Lika
myślałam o Londynie ale w tej chwili zastanawiam się nad jakimś innym miastem może Bournemouth albo Cambridge, nie wiem , po tych postach ze lepiej po wakacjach itp. troche spasowałam i myśle o wyjeździe później, może wrzesień/ październik albo na wiosnę pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę