szkoła w Warszawce ;p

Temat przeniesiony do archwium.
hej:) chciałabym was prosic o poradę: przygotowuję się do CAE i chciałabym podeprzeć te usilne przygotowania kursem:) dostałam się do Warszawy na studia ale kompletnie nie znam miasta i poszukuję dobrej szkoły językowej. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie:)
moge polecić tylko International House...mała...nie reklamowane...wiekszosc uczniow trafia tam z polecienia...od znajomych, rodziny, przyjaciół. Nie powiesz slowa po polsku bo lektor..nie zna polskiego:) jest bardzo duzo materiałów...moj lektor był zawsze przygotowany....jedyny minus to dosc wysoka cena...ale polecam:)
a mają swoją stronę internetową? albo jakiś inny namiar?:)
Dobry kurs CAE znajdziesz w Worldwide School. Mają Pase, Iso, i rózne inne certyfikaty - dla mnie to było ważne przy wyborze szkoły. I nie zawiodłam się - są dobrzy lektorzy, miła atmosfera. No i każdy słuchacz szkoly dostaje codziennie mailem króciutka lekcję angielskiego.

jesli studiujesz - atutem bedzie dla ciebie jeszcze lokalizacja -oli jestes studentka UW - mieszcza sie blisko uniwerku w podziemiach nowej biblioteki.

a jesli sie nie zdecydujesz na te szkołe- wybieraj szkoły, które maja PASE, zeby utrzymac certyfikat - musza trzymac standardy.
moj drogi pase nie swiadczy o niczym , ja uczylem sie angielskiego w szkole ktora ma psae i naprawde jakosc pozostawia wiele do zyczenia, wiec wydajae mi sie nalezy wybrac skzole ktora ma ogromna ilosc klientow a nie certyfikat ktory de facto tworzy klika kilku szkol , juz to zbadalem wiec wiem co to znaczy , zapisalem sie do nowe szkoly z pase i ten sam poziom dna wiec dochodze do wniosku ze ten certyfikat oznacza zero, ponadtow towrza go same szkoly i maja je szkoly ktore obsluguja np, kliku klientow mam na mysli firm wiec pase equals zero
pozdro
jan

Zostaw uwagę