Szkoła w Łódzi, która przygotuje mnie do s. matury

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,

Chodzę do zaczonego Liceum i niestet język angielski nie jest tam na najwyższym poziomie :( W przyszłym roku będę zdawał starą ustną maturę z tego pięknego języka. Proszę, doradźcie mi co wybrać? Normalny kurs, a może specjalny kurs przygotowawczy do matury? Po maturze chciałbym dalej uczyć się tego języka. Może znacie jakąś dobrą szkołę językową w Łodzi? W żadnym wypadku nie przeszkadza mi intensywna nauka. Byle jakość była dobra i cena przystępna.

Jeszcze raz proszę o dobrą radę.
Pozdrawiam!
stara matura ustna z angielskiego jest na tak niskim poziomie ze nie masz co sie przejmowac!
a po drugie jezeli w szkole jest niski poziom to i na maturze nie beda ambitnie podchodzic do przedmiotu, bo dobrze wiedza jak uczą!
po tzrecie nawet głąby zdawaly dobrze ustną w równych kiepskich szkolach. nie przejmuj sie za bardzo
dodam jeszcze, ze na pewno nie ma mowy o kursie intensywnym
czesc,
ja juz 4 rok chodze do Almy na Tuszynskiej. Mozesz tam sprobowac - szkolka spox trzymaja wysoki poziom ale naprawde trzeba ostro zakuwac. troche kaski musisz im zostawic ale wg mnie warto bo mi ta szkola bardzo duzo dala.
pozdr
Albo możesz spróbować w OXFORDZIe. Moim zdaniem bdb. Maja tez maturalne choć ja chodziałam na FC a teraz będę do Advanced. polecam.

« 

Nauka języka

»

Studia językowe