Intensywny kurs j.angielskiego...Gdzie?

Temat przeniesiony do archwium.
Dzień dobry!!!
Dostałem właśnie ofertę pracy w Irlandii,jednak mój angielski jest niestety na poziomie niskim (podstawowe zwroty jak "Good morning").W związku z tym mam pytanie,czy znacie jakieś intensywne kursy języka angielskiego,aby opanować go w stopniu pozwalającym na komunikację w stosunkowo krótkim czasie ( 3 miesiące,nawet krócej).Zależy mi na tej posadzie,gdyż jest to praca w moim zawodzie (technik-inżynier oczyszczania ścieków).Mieszkam w Sosnowcu wiec w grę wchodziłyby szkoły z okolic Dąbrowy Górniczej,Sosnowca,Będzina,Katowic...
Z góry dzięki za odpowiedź
Hej! Z przyjemnoscia moglabym doradzic, gdzie mozna sie szybko i dobrze nauczyc angielskiego. Prosze mi tylko napisac miejscowosc, wiek.
hej to ja sie dolanczam do pytania, jestem spod lublina 22lat, i chce zaczac jak najszybciej
w takim razie ja rowniez prosze o taka informacje, gdyz jestem studentka I roku NKJO i mam wielkie tyly, musze to jak najszybciej nadgonic
Monika, 19 lat, Koszalin
Zaraz bejotka znowu okaze swoje grożne oblicze ,bo znowu sie zdeterminuje Waszymi pytaniami. Raz juz komuś nawtykał za to,ze nie potrafił korzystac z informacji zawartych na tej stronie. Informacje o kursach intensywnych tez tu są. jest reklama ESKK , z ktorej wynika, że "Szkoła" prowadzi "kursy" intensywne na wielu poziomach.
chodzilo mi o to ze moze ma ktos jakies doswiadczenia z konkretnego kursu w Koszalinie, i raczej mialam na mysli kurs "na zywo" niz przez ksiazki , kasety itp
ahaaaaa
no na zywo, dokladnie tak, ale jakos nie znalazlam na tym forum nic z lublina, albo nie umie szukac ;-(
Danitko,jestem z Sosnowca i mam 25 lat...Z góry wielkie dzięki:)
Cześć jestem w podobnej sytuacji jak Ty mam już rozwiązanie tego problemu napisz na mój email [email] to Ci wszystko wyjaśnie
XXx
XXx
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa