Cytat: aga_p_p
Rety, jak ja lubię takie pytania:)
Facet, zamierzasz rozkręcić firmę, a nie wiesz jak się za to zabrać? To ja ci powiem. Odpuść sobie. Prowadzenie szkoły to masa roboty, jeżeli nie jesteś w stanie samodzielnie rozeznać się w temacie, to jak sobie poradzisz później?
Może i masz pomysł na ściągnięcie klientów, ale dopóki nie będziesz miał sprecyzowanego pomysłu na ofertę i sposób zarządzania, polegniesz. Po twoich pytaniach widać, że nie wiesz jak funkcjonuje przeciętna szkoła, co jeszcze byłoby do przyjęcia, ale tobie nawet nie chce się poszukać właściwych informacji? Pytasz jakie książki? Chcesz całą listę? Serio?! Gdzie je kupić? No spróbuj może na allegro...
Spokojnie. Potrafię sobie sam rozeznać :). Właśnie dlatego pytam na tym forum żeby coś się dowiedzieć.
Póki co opracowuje moją tajną broń :D, za resztę zabiorę się później.
A powiedzcie mi jeszcze drodzy lektorzy pracujący w takich szkołach. Jak to jest z wami? Mam rozumieć że dostajecie od szkoły tylko program? Czy może już gotowe rzeczy? Jak to wygląda?
Jeśli chodzi o te książki (która dobra a która nie) gdzie mogę uzyskać takie informacje? Na różnych forach internetowych piszę że taka a taka jest najlepsza a później 2 posty dalej że znowu inna itd...
Rozumiem także że jeśli chodzi o podręczniki to trzeba się trzymać podręczników zalecanych przez MEN ? Czy może jeszcze są jacyś inni "zalecacze" :)
Przepraszam za tyle pytań ale jak to mówią kto pyta nie błądzi.
Jeśli ktoś chce zjeść dobrą kolację i porozmawiać właśnie na temat nie samego zakładania ale już prowadzenia szkoły to chętnie na taką kolację zaproszę