MB Kiedyś chodziłam do MME na jeden semestr przed FCE i zdałam bez problemu zaledwie po 3 miesiącach przygotowań!!! Teraz zapisałam się na kurs CAE i już wiem, że mi się bardzo podoba!!! Polecam - naprawde super atmosfera i warunki!!!
wysłano z 195.42.249.*
EX-pert Chodziłem jeden semestr przed egzaminem FCE. Nie mam za bardzo z czym porównywac ale za tyle kasy to oczekiwałbym mniejszej grupy niz 12-osobowa. Przy tylu osobach nie ma prawie zadnych szans na interaktywnosc z lektorem. Jedno pytanko i twój czas mija. Na plus moge powiedziec ze egazamin zdałem ale nie jestem do konca przekonany czy dzieki swojej pracy czy uczeszczaniu na zajecia do MME.
wysłano z *.neoplus.adsl.tpnet.pl
bukwa Chodziłem do szkoły Mike'a w roku 2004/2005 na zajęcia przygotowujące do CAE. Kurs i osoby prowadzących oceniam bardzo dobrze. :-)
Caroline i Mike potrafili prowadzić zajęcia w sposób ciekawy, stymulujący i pełen humoru. Na zajęciach cały czas coś się działo, prowadzący potrafili zaangażować uczestników w proces nauki niezależnie od ich zmęczenia po szkole czy po pracy. Widać było, że Ci nauczyciele to ludzie przepełnieni pasją przekazywania wiedzy w sposób w pełni profesjonalny.
Ideałem byłoby, gdyby szkoła oferowała zajęcia także w mniejszych grupach. Ale i tak daję im co najmniej 5! Zdałem dobrze egzamin i wiem, że moje pieniądze zainwestowałem lepiej niż w dwóch poprzednich szkołach.
wysłano z *.mnii.gov.pl
magda MME jest szkołą zdecydowanie GODNĄ POLECENIA: nie będziecie mieć wrażenia, że ktoś na Was oszczędza; wszystko jest zgodnie z umową (np. podręczniki w cenie kursu), a nawet więcej - wspomniane przez Mike'a pączki :))) i inne słodycze; w bród kawy, herbat, jabłek... Impreza na koniec każdego semestru...
Warto zwrócić także uwagę na GWARANCJĘ ZWROTU OPŁATY EGZAMINACYJNEJ - to wcale nie jest kant!!! MME może sobie na to pozwolić, bo rzeczywiście minimum (sic!) 90% uczniów zdaje egzamin.
IN SUMMARY: ŚWIETNA ATMOSFERA + ŚWIETNE WYNIKI = MME
wysłano z *.abbott.com
Daga najlepsza szkola jezykowa jaka mozna sobie wyobrazic - nie dosc ze zajecia sa doskonale prowadzone pod wzgledem merytorycznym to jeszcze sa ciekawe i po prostu fajne:) wyobrazacie sobie zeby chodzic do szkoly z przyjemnoscia? niby sprzeczne pojecia a jednak w MME to jest mozliwe:) a wyniki szkoly w zdawalnosci egzaminow swiadcza same za siebie.
POLECAM!
wysłano z *.acn.waw.pl
szymek właśnie otrzymałem wyniki FCE. ocena A po 2 semestrach nauki w MME. gorąco polecam MME !! atmosfera naprawde dobra , dużo śmiechu na zajęciach i pyszne pączki w cenie:)))))
ps. gwarancja zwrotu opłat za egzamin w razie niepowodzenia naprawde pozwala spokojniej spać gdy 2 miesiące czeka się na wyniki egzaminu.
pozdrawiam
wysłano z *.aster.pl
Kasia Uczęszczałam do MME przez 2 semestry przygotowujące do CAE i mimo że jeszcze nie mam wyników egzaminu niezaleznie jaki on będzie muszę przyznać że szkoła jest bardzo dobra, nauczyciele rzetelni, wymagający. Duży nacisk poświęcony jes na pisanie wypracowań, spory także na mówienie. Atmosfera jest świetna, dlatego nie opuściłam żadnych zajęć nawet gdy byłam bardzo zmeczona. Mma zamiar nadal uczęszczac do tej szkoły i muszę przyznać że Mike to świetny nauczyciel, jedyna wada to czasami zbyt dużo opowiada rozmaitych historyjek, choc dzięki temu też można osłuchać sie z jezykiem:)
Wszystkim gorąco polecam tą szkołę(są tu bardzo zmaczne pączki;)
wysłano z *.chello.pl