Nauczanie w British School

Temat przeniesiony do archwium.
Jaka jest skuteczność (w przygotowaniu do pracy ) nauczania w British School? Czy te szkoły są znane? Może ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie...?
Enn.
Uczę się w British School w Rzeszowie i mogę powiedzieć jedno: w tym mieście nie ma lepszej szkoły językowej. Byłem w kilku i nie dorastają Britishowi do pięt. Klimat zaj...bisty, luz, nie robią tego tylko dla kasy ale widać, że im zależy. Polecam gorąco British School Rzeszów
kto zapłacił pasjonatom British School, szczególnie w Rzeszowie, za zapchanie prawie całego forum o szkołach pochwałami na temat tej instytucji. Co za zbieg okoliczności!!! Az trzy nowe tematy, w każdym o Rzeszowie.Może lepiej zapłacić za reklamę. To przynajmniej gra w czyste karty.
A może Panie Bystry ktoś po prostu jest zadowolony i chce o tym powiedzieć na tak dobrej stronie o nauczaniu Angielskiego. Nie znam tej szkoły, ale chętnie sprawdzę. Po to ktoś wymyślił Forum aby wyrażać swoje opinie. Trochę obiektywizmu proszę...
Ja tam bym na miejscu menadżerów tej szkółki uważał sprytna reklama na forum może się zamienić w krytykę nizadowolonych klientów.
ja ucze sie IV rok w british school i to nie w rzeszowie tylko w szczytnie, i jestem zadowolona ;-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą

Zostaw uwagę