nie wiem, czy to tylko w Olsztynie jest tak fajnie, ale ogółem ta szkoła mi się podoba. a i z rezerwacja zajęć nie ma problemu, jeśli robi się to umiejętnie. są sposoby ;). jednak co do jednego macie rację. niedoinformowują swoich uczniów. na first class nie dowiedziałam się prawie niczego, czego nie wiedziałabym wcześniej od konsultanta. 20 lekcji multimedialnych, 20 z lektorem, 20 z książką. a, nie! babka podała mi adres strony www ! WOW! masakra jakaś. mówiła tak, że nie wiedziałam nawet, o co mam się spytać (i chyba właśnie o to im chodziło). wszystko wyszło w praniu. no, prawie wszystko.
i tu pojawia się moje pytanie do was. jak wygląda test na kolejny poziom? trzeba się wcześniej do kogoś zgłosić, czy jak? a może to jest jak normalna lekcja multimedialna, że nic nie mówisz, podajesz na recepcji login i robisz test na kompie? wiem, że są jakieś lekcje "przygotowujące" do tego testu (jak do tej pory, w wykazie lekcji, na które mogę się zapisać, widziałam cos takiego raz, a zaraz będą 3 miesiące, jak się uczę..). są one obowiązkowe, czy jeśli ktoś chce, to idzie, jeśli nie, to nie, jak z normalnymi warsztatami?
z góry dzęki za pomoc :)
edytowany przez Anikasik: 22 paź 2011