Jaką szkołę e-learning polecacie?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam mieszkam od niedawna w malej miejscowosci chcę kontynuować swoją naukę angielskiego przez wakację jeszcze intensywniej niż w roku szkolnym bo poprostu mam więcej czasu. W małych miastach nie ma kursów wakacyjnych i w tym tkwi problem. Wyczytałem że istnieje coś takiego jak e-learning. I chciałem się spytać czy warto i jeśli tak to jakie szkoły e-learningu polecacie i na czym to dokladnie polega.
Ja niestety nie słyszałam o tym zbyt wiele dobrego... Nic nie zastąpi dobrego kursu i dużej ilości własnego zaangażowania
to samo. próbowałem tego ale szybko zrezygnowałem. to nie dla mnie... moze niektórym taka metoda pomoże. Ja tez jestem z małego miasta, teraz przeprowadzam się chyba do Krakowa na studia i tam mam nadzieję załapać się na jakieś kursy i pracę...
A ja próbuję od czterech miesięcy w teleenglish.pl. Nie jest to takie hop siup, że samo wchodzi do głowy. We wcześniejszej szkole, chociaż w tradycyjny sposób, to jednak pomagała rywalizacja między uczestnikami. Jakoś tak grupa motywowała do nauki języka. Na plus nauki angielskeigo przez internet na pewno jest to, że mam dużo więcej czasu. To ja decyduję kiedy chcę się uczyć, nie tracę lekcji nawet jak jestem w delegacji. W sumie polecam.

« 

Praca za granicą