TEE SCHOOL Katowice czy jest OK?????

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o opinie na temat tej szkoły?? czy warto podjąć naukę angielskiego???
Czy te kursy krótkie, nastawione na komunikację w pracy itd...są warte czegoś?????
elo,
Osobiscie nie uczeszczalem, ale moj kolega przed wyjazdem do UK zapisał sie na kurs przygotowujący do wyjazdów. Wiadomo ze 30 zajec cudów nie zdziała, ale jemu dało naprawdę fajną powtórke. Plusem jest słownictwo branzy w ktorej my-placy najczesciej zasuwamy, czyli hotelarrstwa i gastronomii i sporo rad - jak założyc konto w banku itd. Takie niby pierdoły ale warto to wiedzieć. pozdr.
hej, chodzi o tee school na bogucickiej,prawda? ja tam chodze na kursy przygotowujące do wyjazdu do anglii i bardzo mi sie podoba:zyczliwa atmosfera a poza tym same konkrety na zajęciach:) mozna nauczyc sie słownictwa z branzy hotelarsko- cateringowej,a ja wlasnie bede w tej branzy pracowac,wiec bardzo mi sie to przydaje..., na serio warto tam zajrzeć... mi i wielu mysle osobom nie opłaca sie chodzic na normalne kursy semsetralne... dłuuugie godziny na powtórkach gramatyki.... jesli ktos szykuje sie do wyjazdu albo chce po postu lepiej "spikać po angielksu" to mysle,ze to super rozwiązanie;) pozd all
hej, no ja tez słyszałem dużo dobrego o tej szkole - mysle nad wyjazdem do usa za rok i chyba sie zapisze na kurs przygotowujacy do wyjazdu - to chyba ten o którym mówicie bo maja ich kilka - ten sie nazywa Before u go. Dam znać jak sie dowiem wiecej, ale narazie słyszałem niezłe opinie
TEE :) Ja właśnie uczęszczam na kurs BEFORE YOU GO, przygotowuje mnie on to wyjazdu do anglii. Byłem co prawda dopiero na 1 lekcji, ( jutro mam kolejną) ale musze powiedzieć ,że bardzo mi sie podoba :) Fajnie to wszystko prowadzone, ma byc tego w sumie 30 h ,więc podoba mi sie taki "intensywny kurs" :) W ogóle dowiedziałem sie duzo przydatnych rzeczy, takich zupełnie praktycznych na temat życia i mieszkania w UK :)
Zobaczymy , co bedzie dalej....
mają tam całkiem fajną oferte zajęć indywidualnych (takie korepetycje tyle ze nie u kogos w domu ale w szkole), cena jest calkiem calkiem bo chyba 49 za godzine. chce sie zapisac i jak tylko zmienia mi grafik w pracy wezme sie za swoj angielski i chyba wlasnie tam pojde. jak juz poznam na wlasnej skorze to dam znac!rnpozdrawiamrnNastka
katowice rulezz :D
ooo właśnie ostatnio widziałam reklamę tej szkoły....ciekawe czy sa jakieś zajęcia w weekendy...?? chodzi ktoś moze? wiecie cos??rnDzieki za info:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa