jaka jest dobra szkoła nauki ang w lublinie ?

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos moze mi polecic dobra szkołe nauki angielskiego??
kompeltnie nie wiem jakimi kryteriami sie kierowac przy wyborze szkoły a jest ich troche wiec chyba najlepiej znac opinie na temat tych roznych szkol od osob ktore miały juz z tym cos wspolnego....
wiec prosze o jakies rady ktora wybrac o co pytac jakie maja miec kawlifikacje nauczyciele czy jescze cos ??
tez szukam
Najlepiej zapytać o to, jak liczebne są grupy (uważam, że max to 10 -12 osob), także o to, czy szkoła zapewnia własne materiały, czy w razie problemów lub zaleglości można je uzupełnić bezpłatnie i indywidualnie z lektorem, czy przewidują testy sprawdzające wiedzę, jaka jest ich baza lokalowa- tzn czy zajęcia odbywają się w dogodnych warunkach i terminach:) Istotne jest również, czy przygotowują do egzaminów Cambridge. Osobiście polecę Metodystów, ze względu na to,że bardzo często i rzetelnie sprawdzają wiedzę, obowiązkowe są zajęcia z nativami. Nie można tamjednak spodziewać się rodzinnej atmosfery, raczej przypomina mi to zwykłą szkołę. Jeśli chodzi o miłą atmosferę, to takową zapewnia A1, ma również bardzo wysoko wykwalifikowaną kadrę, jednak szkoła ma system beztestowy, tzn,że mało samozdyscyplinowani uczniowie,raczej niewiele się tam nauczą:) Dobrą opinią cieszy się również Linguaton,ale tam akurat nie chodziłam:)