dobra szkoła w katowicach

Temat przeniesiony do archwium.
hey mam pytanie czy znacie dobre przetestowane szkoly w katowicach cialbym sie zapisac a nie wiem gdzie:) a mieszakam w zabrzu ale tutaj dobrych szkol nie ma z tego ci pisza ludzie
pozdr
the english house, sosnowiec (to chyba niedaleko katowic)
czesc, wiesz co to chyba wszystko zalezy od dobrego lektora, bo w każdej skzole może zdarzyc sie róznie... spróbuj może do TRANSALTORA albo TEE SCHOOL:) rnPS. Nie pisze nic o Profi itd bo juz to kiedys psy na nich wieszano, ja tam nie chodziłam więc nie pisze lepiej nic;)
A co sadzicie o empiku ?
moze ktos sie wypowie o jeszcze jakies dobrej skzole na tereni sc lub katowic bo tez jestem zinteresowany i mysle nad empikiem.... bo na ih nie stac mnie (chyba ze sa jakies znizki dla studentow :D )
do Metki: wiesz co, byłem teraz na stronce tej TEE SCHOOL, ( www.teeschool.pl ) i wydaje sie bardzo fajna, ze względu na to,że wyjezdzam za jakiś czas za granice ,kurs BEFORE YOU GO wydaję sie niezwykle interesujacy :D Przyda mi sie pare zwrotów z branży hotelarsko-barmanskiej :D A co Wy o tym myślicie??:) rnPozdrawiam wszystkich :)))
czesc wszystkim, bylam na ich stronie (calkiem calkiem) i dzwonilam, wypytalam o kursy caloroczne. wyglada to nawet niezle. 60lekcji po 45minut jest w semestrze, (nie tak jak w profi 52 po 40 min-jescze dobrze nie nagrzalam krzesla a juz sie lektorka zegnala z nami), konwersacje darmowe z nativem. babka przez telefon powiedziala ze bedzie promocja wakacyjnych zapisow, kursy wakacyjne intensywne. przejde sie tam dzisiaj.rnpozdrawiam
czyli 80 minut nie zagrzejesz krzesla w 90 min - jest super - ale ty glupoty piszesz... jak ci 80 nie starczy na nauczenie sie, to 10 minut niewiele ci pomoze, niektorzy po prostu nigdy....
czy The English House ma jakąś stronę internetową? Nie udało mi sie niestety na razie nic znaleźć... :( Moja siostra przeprowadziła się do zagłębia i szukam dla niej jakiejś fajnej szkoły a niestety nie jestem miejscowa i nie orientuję się jak wygląda oferta w Sosnowcu... komentarze na stronie wyglądają zachęcająco :)
znalazłam adres :) : www.englishhouse.com.pl

dzwoniłam - cena za 2 spotkania tygodniowo przez semestr to 560 zł więc całkiem przystępnie.
Osobiście polecam International House w Katowicach przy ulicy Sokolskiej :)
(http://www.ih.com.pl/kursy.php?id=w_katowice)
Przygotowywałam się tam zarówno do FCE, jak i CAE - oba zdane za pierwszym podejściem. Nauka w grupach lub indywidualnie. Moją grupę uczyły dwie lektorki - Walijka i Szkotka bodajże. Bardzo sympatyczna atmosfera i częste conversation clubs.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa