WSJO POZNAŃ prosze o inf od kogoś z tej uczelni!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałabym porozmawiać z kimś kto studiuje na WSJo w poznaniu i dowiedzieć sie czy warto skladać tam papiery. Proszę o kontakt [gg] lub na forum
pozdrawiam
to zalezy co chcesz tam studiowac. maja takie kierunki, ktorych nie ma zadna uczelnia w Polsce. Jesli np. chcesz studiowac anglistyke, to lepiej staraj sie dostac na panstwowa uczlenie. Wsjo ma wszystkie wady uczelni prywatnej, np. niski poziom angielskiego wsrod studentow. Wykladowcy sa ok, sporo z nich wyklada w IFA UAM.
ja studiuje na wsjo:) jakies pytania?:>
Praktycznie w każdej uczelni w Poznaniu jest niski poziom nauczania języka angielskiego. Sytuację zmieni powstanie drugiego uniwersytetu w Poznaniu
Interesuje mnie wszystko :) jak jest i czy warto tam skladac papiery. Slyszalam ze poziom jest wysoki ale niektorzy wykladowcy olewaja zajecia no i czy sie czegos nauczysz zalezy od tego na jakiego wykladowce trafisz. Wiekszosc opini o tej szkole jest negatywna, mowili mi ze polowa zawala juz 1 egzamin. Jak tam jest naprawde? Prosze o inf

pozdrawiam
jesli masz ochote pogadac to moje [gg]
hej, polowa zawala egzamin bo poziom jest wysoki - to logiczne, ja tam na wsjo zlego slowa nie moge powiedziec chociaz narwow tam natracilem, teraz studiuje gdzie indziej cos innego wiec mam porownanie - z filologia nie ma zartow, trzeba sie jednak duzo uczyc.rnpozdrawiam
W Poznaniu jest najlepsza z całej Polski angistyka. W WSJO wykładają pracownicy naukowi IFA UAM albo uczą absolwenci UAM. To czy poziom jest niski czy wysoki to pojęcia względne - w porównaniu z innymi uczelniami w Polsce jest pewnie wysoki, a w porównaniu z IFA UAM myślę, że jest łatwiej, bo aż tak nie gnębią studentów jak na IFA UAM, a jeśli gnębią, to prędzej czy później zostaną zastąpieni innymi pracownikami UAM.
vhh vh
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Studia językowe