International House Katowice

Temat przeniesiony do archwium.
Hej co myslicie o tej szkole, chcę się zapisać na kurs do FCE czy warto bo tam dosyć drogo jest
niedaleko katowic jest sosnowiec. tam jest taka szkola (moja byla) gdzie FCE ma 100% zdawalności. Nazywa sie the english house
to jest, wbrew pozorom na temat bo ta szkola jest dobra i TANIA
ok, a to jest centrum Sosnowca bo reszty nie znam i na jakich podręcznikach uczycliscie się do FCE, jacy byli nauczyciele, ile razy w tygodniu lekcje itp. pzdr
100% zdawalności - no no. Geniusze.
wiecie cos o szkole lozanova, british school, english language college i bachalskim???rnbardzo prosze o pomoc bo nie weim na ktora z nich sie zdecydowac:(rnwielkie dzieki
Niedawno zostały rozwiązane kursy językowe International House w Warszawie, ponieważ podobno Politechnika wypowiedziała tej szkole umowę najmu. A teraz klienci IH błąkają się po innych szkołach.
no ja właśnie w innym wątku pisałam odnośnie katowic, że jak dla mnie świetnie sprawdza się nauka metodą direct english w lingua house, to jest tez kurs przygotowujący tym sposobem do egzaminów właśnie, polecam sobie sprawdzić, bo dla mnie jest OK i cenowo też dobrze wychodzi.
Temat przeniesiony do archwium.