Masterschool Rzeszów - wasze opinie??

Temat przeniesiony do archwium.
Co sądzicie o Masterschool w Rzeszowie. warto podjąc w tej szkole nauke?
CO TO JEST ? Proszę, jeśli chcesz naprawdę się uczyć to idz do konkretnej szkoły, a nie do wynalazków "jednopokojowych". Jeśli chcesz iść odwiedzić Respan to możesz tam kupić koszulki chińskie a nie uczyć się angielskiego. Litości...
Sprawdz Forum, opisy szkół, zadzwoń tu i tam, idz do szkoły w której się znają na nauczaniu i która ma dobrą opinię... powodzenia
Ok. A mógłbys doradzić jakąs szkołę. Ewentualnie daj namiary na jakies linki z forum, gdzie można zdobyć informacje na temat szkół.
Mam pytanie czy szkoła Nextdoor jest dobra ?
https://www.ang.pl/szkoly_jezykowe.php?mid=35 to jedyne co mogę ci polecić. Ja mam szkołę w której się uczę, ale że pojawiają się ostatnio często na forum nie chcę być posądzony o reklamę. Z tej szkoły jestem bardzo zadowolony a mam porównanie z innych rzeszowskich szkół językowych i nie zamieniłbym ją na żadną inną. Możesz iść gdzie chcesz, ja polecam British School, ale rób co uważasz.
Uważam, że pewna szkoła, która chcąc się reklamować na tej stronie oczernia innych powinna występować oficjalnie. Pozdrawiam.
No to nam się ktoś z Masterschool obudził po dwóch latach od ostatniego wpisu w tym temacie. KOCHANI nie wydurniajcie się następnym razem, jeśli chcecie sprawdzić, co o was myślą kursanci, to ich zapytajcie. Odświeżanie tematów z przed DWÓCH lat i oskarżanie waszej konkurencji naraża was na maleńkie POŚMIEWISKO. A tak na marginesie: uczyłem się w Masterschool w ubiegłym roku... przez chyba trzy miesiące. Jeśli mam odpowiedzieć szczerze, co myślę... lepiej wybrać kogoś profesjonalnego a nie szkółkę w hurtowni. To abyście rozmawiali z kursantami to nie jest wcale żart, ale bardzo poważna uwaga, może gdybyście nie uważali wszystkich wokół prócz siebie za głupków byłoby wam lepiej...

Podsumowanie: NIE POLECAM i tyle.
W odpowiedzi na wątek założony na temat mojej szkoły postanowiłam wyjaśnić kilka szczegółów.
Przede wszystkim zapraszam na stronę internetową www.masterschool.pl, na której znajdują się wszelkie prawdziwe informacje dotyczące szkoły, kwalifikacji lektorów, cenników, itp.
Oto kilka sprostowań do postów:
1. Nie jesteśmy ‘jednopokojowym wynalazkiem’ szkoła zajmuje powierzchnię 150 m, w tym biuro i nowocześnie wyposażone sale.
2. Szkoła mieści się w części biurowej centrum handlowego Respan, które po modernizacji posiada schody ruchome i nowoczesny, estetyczny wygląd. Sąsiadujemy z biurami licznych firm i kancelariami prawnymi.
3. Od początku istnienia szkoły regularnie, przynajmniej raz w semestrze, pytamy naszych kursantów o opinie na temat kursu i lektorów w formie ankiety. Przeważająca większość ocenia nasze kursy ‘bardzo dobrze’ lub ‘dobrze’ a lektorzy otrzymują średnią ocen w ankietach wynoszącą od 8.2 do 9.5 w skali 1-10.

Sugeruję aby przy wyborze szkoły porównać kilka szkół i dokładnie je sprawdzić pod kątem kwalifikacji lektorów i native speakerów, liczebności grup i zapisów w umowie dotyczących możliwości rezygnacji z kursu.
My chętnie przedstawimy dokumenty świadczące o kwalifikacjach metodyka i lektorów oraz ankiety z ubiegłych lat. Zapraszamy również do skorzystania z lekcji próbnych (z polskim lektorem i z native speakerem) - bez zobowiązań. To najlepszy sposób aby się przekonać czy szkoła jest profesjonalna, jakich ma lektorów, jakie stosuje metody i jaka w niej panuje atmosfera.

Edyta Łukiewicz właścicielka Masterschool
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę