Lingualand Kraków

Temat przeniesiony do archwium.
Jak wyglądają egzaminy kwalifikujące do grup i jak oceniacie ogólny poziom nauczania w tej szkole?
Rok temu byłam w tej szkole na teście kwalifikującym i nie odniosłam dobrego wrażenia.
Przede wszystkim test... Godzinę wcześniej pisałam identyczny w szkole znajdującej sie na tej samej ulicy. Później ten test znalazłam w Internecie. Jeżeli chodzi o sam test to myślę, że dość wiarygodnie ocenił on moją znajomość języka. Natomiast po teście nie było żadnej rozmowy, potwierdzającej umiejętności, co moim zdaniem w przypadku poziomu CAE jest dość ważne!
Ponadto, nie czułam się tam zbyt dobrze. Pani, która mnie 'obsługiwała' nie była zbyt skora do udzielania informacji.
Ale mimo to, może być to dość dobra szkoła - poziomu nauczania nie jestem w stanie ocenić.
Proponuję zerknąć tutaj: https://www.ang.pl/szkoly_jezykowe.php?oid=365
Hej. Jak wyglada sprawa z bezpłatnym pakietem w Lingualand? Planuje sie tam zapisac bo ide na studia do krakowa. Zdałem w czerwcu FCE na B i chciałbym sie przygotowywac do CAE. czy gratis sa konwersacje? Na jakiej to wygląda zasadzie? Kiedy to sie odbywa i czy w ogole warto? Dzieki za wszelki info o tej szkole i pozdrawiam!

« 

Studia za granicą

»

Zagranica

Zostaw uwagę