Top English School

Temat przeniesiony do archwium.
Zgłosiłem się do Szkoły Callana, ponieważ kiedyś ucyłem się angielskiego, zostałem poproszony o wypełnienie testu, a następnie miałem rozmowę po angielsku. Zostałem przydzielony do grupy, która będzie zaczynała
Stage 5. Przejrzałem sobie Stage 4 (mam ściągnięty z internetu;)) i jestem załamany, ten poziom wydaje mi się o wiele za wysoki jak na moje umiejętności (wiedzę).Jest tam dużo rzeczy, które co prawda, kiedyś miałem, ale już ich nie pamiętam. Mam 8 lekcji próbnych (2 tyg.) - czy jest szansa, że uda mi się przez ten czas nadrobić spore zaległości. Chciałbym jak najszybciej nauczyć sie ang. Sam nie wiem co mam robić, cieszyć sie czy płakać! A jak nie dam rady i spadnę do niższej grupy. Co o tym myślicie proszę Was o dobre rady!!!Z góry dziękuję.
Stary, może zastanów się czy w ogóle chcesz się uczyć Callanem... Ja próbowałem, ale to nie jest dobre, ja lubię myśleć a nie wbijać na pałę. Jeśli masz takie wątpliwości to może idz do innej szkoły i daj sobie spokój z 60 letnią metodą. Tym uczyli bezmyślnych żołnierzy przed wyjazdem do Wietnamu aby strzelać do żółtków. Nic nie myśleć, tylko odpowiadać tępo na rozkazy. Ja już się zastanowiłem nad nauką i do Callana wracać nie zamierzam. Uczę się bardziej tradycyjnie i powiem ci, że nauka 4x szybsza :-) to ściema reklamowa nic więcej.
w tej szkole nie uczą callanem!

Zostaw uwagę