metropolitan collage w warszawie

Temat przeniesiony do archwium.
cześć
czy ktoś wie coś na temat szkoły Metropolitan Collage w Warszawie?
Szkola jest wporzadku,chodzilam tam w zeszlym semestrze i bylam zadowolona(lektorka miala na imie magda).Chcialam sie zapisac tez w tym semestrze do grupy CAEexam ale powstalo malo grup i niestety nie pasuja mi godziny tego kursu. Ksiazki musisz kupic ale potem dostaje sie sporo xerowek za darmo.Zaleta w mojej grupie byla mala liczba osob(przychodzily lacznie ze mna tylko 3 osoby choc zapisalo sie troche wiecej-chodzilam rano na 9.30 ale pozniejsze grupy chyba sa bardziej liczne.Chyba nie ma problemu ze zmiana grupy w trakcie semestru bo pod koniec doszedl do nas jeden chlopak z innej grupy.A ty moze polecisz mi jakas inna szkole bo ja musze sie w tym semestrze zapisac gdzie indziej..
dzięki za odpowiedz! Niestety nie mogę Ci pomóc- nie chodziłam do żadnej takiej szkoły, jedynie 4 lata temu do szkoły z siedzibą na Kruczej na metodę Callana- ale nie pamiętam nazwy szkoły- ja chodziłam na Jelonkach, nawet nie wiem czy ta szkoła jeszcze istnieje...i wydaje mi się, że zbyt wiele się nie nauczyłam...Dlatego teraz chcę się gdzieś zapisać i tak patrzę po opiniach i trochę to przerażające- same krytyczne uwagi albo superlatywy...nie wiadomo komu wierzyć! Myślałam jeszcze o TFLS- ale podobno komercha, o Felbergu nikt nic nie pisze a w tym roku jest na 1 mscu w Nesweeku (ale rankingi ponoć to też kicz...),Archibald- tu już sama nie wiem (mam ich darmowe internetowe lekcje- nie są złe), Profi Lingua- tu już są same krytyczne posty. Czyli tak naprawdę to chyba trzeba się gdzieś zapisać na 1 semestr i zobaczyć.

« 

Pomoc językowa

»

Szkoły językowe