kursy wakacyjne krakow

Temat przeniesiony do archwium.
chce sie zapisac na kurs angielskiego we wakacje dla poczatkujacych tle, ze nie bardzo wiem ktora szkole wybrac, ktora waszym zdaniem jest najlepsza? pomozcie :)
EMPIK:P nie wiem jak w innych miastach, ale w Białymstoku są najlepsi lektorzy.
czesc
spróbuj w Inter Lang%Text na Karmelickiej, jest napradwe swietnie, super warunki, swietni lektorzy i miła atmosfera. Z reszta poczytaj forum sam tam chodze i widziłem juz tu duzo wpisów o tej szkole, same pozytywne. Wejdz sobie na www.ilt.pl tam masz info

pzdr
Ja tez chce sie zapisa na kurs ale jakos zaden mnie nie przekonuje pytałam sie w inter lang-text ale nie ma kursu wakacyjnego z tego co wiem mysle jeszcze nad British council co o tym myslicie ?
dla mnie Inter-Lang jest dobra szkola - moze nie na wakacyjne, ale na dluzszy czas.
Jestem na kursie w Inter Lang & Text i wiem, że mają kursy wakacyjne z wielu języków; na pewno angielski, niemiecki, włoski i hiszpański. Warto skorzystać, zdecydowanie polecam
polecam British Council :) chodzilam tam w tym semestrze i zapisuje sie na wakacyjny kurs;) na prawde fajne zajecia, a oprocz tego super biblioteka z ktorej mozna korzystac w cenie kursu:):) wczesniej chodzilam do bella i na prawde w BC jest duzo lepiej a tylko troche drozej;)
>Jestem na kursie w Inter Lang & Text i wiem, że mają kursy wakacyjne
>z wielu języków; na pewno angielski, niemiecki, włoski i hiszpański.

A zwykłe kursy z włoskiego też mają, bo na stornie po tym języku nie ma śladu?
w tym roku kursy wakacyjne w ILT sa organizowane, zarowno 50h (czyli intensywne zajecia) jak i 30h (egzaminacyjne przed fce cae oraz c1 ) oraz 30 h worki i konwersatoria. Szczegoly co do cen na pewnono beda niebawem. Szkola bardzo fajna solidna, polecam bo warto! i nie tylko na wakacje:)
pozdrawiam
Grupa 3-osobowa, obecnie są 2 chętne osoby i brakuje jednej. Zajęcia są prowadzone przez native speakera, poziom FCE.Zajęcia będą odbywać się przez dwa miesiące(sierpień,wrzesień),dwa razy w tygodniu, cały kurs kosztuje 299 zł,a więc naprawdę sie opłaca, cchętnych proszę o kontakt , moj nr gg :5803376
Z tego co wiem, to Inter Lang ma jeszcze jakieś kursy wakacyjne we wrześniu. Ale generalnie, to b. dobra szkoła. Nie wiem jak z włoskim, bo się tym nie interesowałam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa