Inter lang egzamin

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc mam pytanie do ludzi, ktorzy uczeszczaja do szkoly Inter lang & text w Krakowie :) za pare dni mam rozmowe z lektorem i nie wiem dokladnie czego mam sie spodziewac.. w tesie gramatycznym wyszedl mi poziom upper intermediate... w zwiazku z tym rozmoe tez bede miala pewnie na ten poziom ukierunkowana? Na czym ona dokladnie polega? czy to cos w rodzaju nowej matury z angielskiego? czy trwa dlugo? Prosze odpowiedzcie mi, zebym mogla trosze ulzyc swoim nerwom :) Pozdrawiam :)
cze
hehe nie wiem czy zdązyłem Ci pomóc czy nie ale.
po 1 rozmowa ma charakter zwykłej konwersacji,lektor prawdopodobnie zacznie od poziomu na jakim napisałes test, jesli sie okaze ze twoj poziom jest lepszy rozmowa bedzie co raz bardziej wymagająca, moja nie trwała zbyt długo bo ok 20 min, mysle ze po tym czasie moza dośc dokładnie okreslic na jakim jestes poziomie. NIe traktuj tego jak egzamin tylko jako pomoc w dostasowaniu poziomu grupy najlepszego dla Cibie.

a na koniec samą szkołę bardzo polecam, jest cool.
hehe cześć gluhy, chyba znamy sie z ILT ^^, zapisałes sie juz? jak cos to zadzown do mnie to zrobimy jakies spotkanie po zajeciach :)

przepraszam za spam

a co do rozmowy to wyglada dokladnie jak opisał gluhy, a szkole takze bardzo polecam, jest napradwe świetnie

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe