Lektorzy Speak Up

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanko do uczących w Speak Up: chodzi mi dokładnie o to jak wygląda tam praca - chce się tam zatrudnic; słyszalam ze korzystają tam tylko ze swoich materiałów a lektor ma do nich wgląd dopiero przed swoimi zajęciami które ma poprowadzic; zastanawiam się jak wyglądają te materiały- choidzi mi o to czy mam tam podane po kolei co robic na zajęciach plus cwiczenia do tego czy jak? Bardzo zalezy mi zeby to wiedziec, prosze o odpowiedź
z góry wielkie THX:)
Znajomi lektorzy mowia, ze jest duzo przyjemniej niz w tradycyjnej szkole, zgrany zespol..korzystaja z materialow przygotowanych przez szkole i nawet wskazane jest wczesniejsze przygotowanie sie, niz tylko przed lekcja.
Materialy sa bardzo zroznicowane. Niestety nie wiem, na ile nauczyciele ingeruja w dany material i czy oraz ile moga pozmieniac, ale chyba jest sporo do wyboru w takiej przygotowanej lekcji, bo przeciez studenci sa rozni i trzeba dobrac najbardziej odpowiednie cwiczenia.
uwazam ze padlam ich ofiara,nie mog zrezygnowac ze szkol mimo tego ze zmienilam miejsce zamieszkania gdzie najblizsza fila tej szkoly to 120 km jesli ktos moze mi podpowiedziec co zrobic to poprosze konkretne email na kamalegro2@o2pl

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Studia językowe