British Cenre - Łódź

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, :)

Mam pytanie... czy ktoś z Was uczył/uczy się w British Cenre?
Czy naprawdę jest tam tak, jak piszą w ulotkach?

Jestem z Łodzi i z tego co zauważyłam to najbardziej promuje się profi-linqua, ale ona ma bardzo niecekawą opinię więc już na wstępie rezygnuję z niej.

Co myślicie o British Centre? Proszę Was, odpiszcie mi! :-)
Ja osobiscie polecam British Centre. Uczylam sie tam z 5 lat, zdalam z nimi FCE i CAE a teraz zaczynam z nimi przygotowanie do CPE :) Mili i dobrzy lektorzy (nativi od poziomu FCE), materialy (przygotowujac sie do egzaminow bylam nimi zasypywana!), teraz podobno jeszcze konwersacje i biblioteka, znika 15% w ksiegarni na podrecznik. Do tego gwarancja - zapisujac sie na dany poziom (kwalifikacja na podstawie testu) dostajesz gwarancje :)

A co jeszcze na ulotkach pisza?

Przyznam, ze tanio nie jest, ale wyniki sa!
dziękuję bardzo za odpowiedź! :) utwierdziła mnie w przekonaniu, że chcę tam chodzić:)) dziś byłam i pisałam test kwalifikacyjny:) Niedługo rozpoczynam zajęcia już się nie mogę doczekać! :D na ulotkach no piszą....o tych egzaminach na koniec nauki, że grupki 10-12 osobowe :) ceny co prawda niezaciekawe, ale to chyba najmniejszy problem;) ważne aby język umieć :) dziękuję CI bardzo za odpowiedź;** Naprawdę wielkie dzięki:**
No coz tanio nie jest... Ale wiem, ze na pewno jest porzadnie. Nauka jezyka obcego to inwestycja, ktora w przyszlosci procentuje :)

No i na jaki poziom sie dostalas? Ja zaczelam zajecia w ostatnia sobote :)
na poziom upper intermediate, ale zrezygnowałam z niego ponieważ bałam się, żę sobie nie poradzę:) teraz jestem w intermediate i w 100% uznaje, że to właśnie mój poziom:P Dziś miałam pierwsze zajęcia i jestem mega happy, było super! Dużo zadają do domu, normalnie oceny stawiają ale to dobrze:) Naprawdę jestem bardzo zadowolona:))) a Ty gdzie chodzisz, jak można wiedzieć??:D:D:D:D jak masz ochotę pogadać:) to mój numer GG 2o63781. :) Pozdrowionka 4 all :****
Ja chodze do BC na CPE - przygotowanie do Proficiency, ostatniego egzaminu Cambridge oraz na francuski, poziom A1 (poczatkujacy). Dodalam Cie na gadu, odezwe sie jak bedziesz :)
Mam pytanko odnośnie szkoły językowej "Akcent" w Łodzi. Chcę się tam przygotować do
FCE. Czy myślicie, że to dobry wybór? Czy ktoś z Was może tam już chodził na zajęcia? Z góry dzięki za odpowiedź:)
lepiej zaloz nowy temat radkon!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia