kursy z koreańskiego

Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna
ja moge tlumaczyc ale tylko z koreanskiego na polski....
tanio... 5 zlotych za strone a 4 bo nie jestem profesjonalny
Hej!Ja tez sie chętnie przyłącze do nauki koreańskiego. Mieszkam w Poznaniu i jeśli ktoś coś wie o jakiś kursach. Doskonale rozumiem gdy ktoś mówi że od tego zależy jego "życie". ;)
Chciałbym się nauczyć chociaż podstaw, może kiedyś uda mi sie wyjechać i zamówić bez problemu kawe w restaracji.
Jeśl ktoś ma jakieś namiary na kursy, ciekawe strony dla początkujących (nawet po angielsku) bardzo proszę o kontakt.
[email]
kopi dżusejo kawe poprosze. nic trudnego
oj! ja tez zaczynam od tych wakacji nauke koreanskiego! niestety na wlasna reke! mieszkam w szcz,wiec tutaj takich kursow nie widzialam, niestety;/ KOREA RLZ! :D
ja kupilam ksiazke z allegro!(: "jezyk koreański cz 1" wydawnictwo akademickie Dialog Halina Ogarek-Czoj i inni(:
Nawet przystepne, chodz najpierw ciezka praca czeka z ogarnieciem czytania(: aler to jest na necie masa takich pomocy naukowych (na angielskich stronach(: )duzo jest tam cwiczen, niestety nic zwiazane z wymowa i sluchaniem, jedynie pisowania(: wiec jesli chodzi o sluchanie to tylko internetpozostaje, nie widzialam zadnej innej ksiazki, ale widze,ze tutaj inni tez cos polecaja(:

powodzenia(:
Ja pracowałem w koreańskiej firmie prawie 10 lat i miałem z nimi bliski kontakt.To jest straszna dzicz!!!Potrafią tylko wydzierać mordy i tłumaczyć to swoją kulturą!!!Dla mnie to jest jej brak!To są mali,zakompleksieni ludzie!!Sam dziwię się,że tyle tam wytrzymałem.
witam,
wlasnie wczoraj wrocilem z Korei, bylem tam 3 miesiace na praktykach studenckich i postanowilem zaczac sie uczyc jezyka. Poki co znam tylko podstawowe zwroty, nic specjalnego, i alfabet. Ale poszukuje jakichs ksiazek do nauki, przyznam szczerze ze wole kurs z ksiazki niz internetowy. Jestem z krakowa. Czy ktos z was zna jakies ksiazki do koreanskiego? moga byc po polsku albo angielsku.
Witam. Nie uczę się tego języka, ale w necie (na allegro.pl) widziałem polskie książki do języka koreańskiego wydawnictwa Dialog. Jeżeli tam już ich nie ma to zawsze można chyba je znaleźć na stronie internetowej wydawnictwa. Pozdrowienia dla miłośników koreańskiego :)))
Dla ułatwienia - na stronie wydawnictwa w dziale języki orientalne można znaleźć te podręczniki ("Podręcznik języka koreańskiego.
Część I. Kurs podstawowy" oraz "Podręcznik języka koreańskiego.
Część II. Kurs dla zaawansowanych"; autorzy: Halina Ogarek-Czoj, Romuald Huszcza,Choi Gunn Young)

http://www.dialog.edu.com.pl/sklep.php?s=karta&id=10

http://www.dialog.edu.com.pl/sklep.php?s=karta&id=11
jeżeli ktoś chce to ja mam blooga o Koreii i o nauce koreańskiego...tylko odrazu uprzedzam , że tam nie ma narazie znaków....znaki dodam za 2-3 tygodnie ....jeżeli komuś pomogłam to bardzo się ciesze :))
japan-korean.bloog.pl
Cytat: daria3097
japan-korean.bloog.pl

___________________ Z koreańskiego to może być test, a kurs jest (języka) koreańskiego. Koleś 'skąd ty mieszkasz'?
Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna

« 

CAE - sesja letnia 2004

»

FCE - sesja letnia 2004