Tarnów - Szkoly Językowe - Ktora najlepsza ?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Ktora szkole jezykowa w Trnowie polecacie ? Gdzie jest dobra organizacja sumiennosc i dobra kadra?

Nigdy nie uszczeszczalam do szkkoly jezykowej i dlatego prosze o rady ludzi ktorzy maja doswiedczenie w tym.

Prosze o jakies opinie.

Pozdrawiam Cieplo. !!

:D
Jesli chodzi Ci o studia to filologia na PWSZ. Wysoki poziom. Jesli chodzi Ci o jakis kurs językowy to polecam Brytanię.
Tak chodzi mi o szkole jezykowa... a nie o studia.

Polecasz Brytanie tą kolo 2lo ?
Czy chodzilas do niej ? na jakis kurs dokladnie ?
Jak duze sa grupy ? jacy wykladowcy ? opisz prosze cos wiecej jak to wyglada... w jakich godzinach itd..

dziekuje z gory :)
Cześć, ja chodziłam na kurs do Leader School, mają zarówno metody tradycyjne jak i callana. Wiem że szkoła jest od niedawna w Tarnowie, jest jakiś fajny urok w tej szkole, każdy to potwierdza..no i lektorzy dobrze dobrani z tego co wiem to większość miała praktyki w W.Brytanii, są młodzi, uśmiechnięci, kompetentni, mają dobry kontakt z ludźmi, jak grupa ma jakiś problem organizacyjny od ręki jest wszystko załatwiane. Nasza grupa, akurat z callana to nawet była wiekowo dobrana żeby się dobrze czuć, poza tym te właścicielki same wszystkiego pilnują i widać że dbają o wysoki poziom szkoły i lektorów...fajna szkoła polecam też ze względu na duży wybór kursów..nie pasuje Ci już callan możesz przejść do grupy fce albo na indywidualne albo konwersacje są też inne języki, no i fajne podejście szkoły do dzieciaków :) fajna szkola

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie