Profi Lingua pomiata lektorami

Temat przeniesiony do archwium.
Chcialabym zachęcić wszystkich obecnych/bylych lektrów Profi Lingua, którzy doświadczyli zlego traktowania aby zamieszczali tu swoje komentarze. Z tego co mi wiadomo, jest nas sporo.
Ja akurat tam nie pracuje, ale czytałam komentarze o tej szkole, w większości niepochlebne. Jedno można stwierdzić: szkoła, która nie szanuje lektorów, nie szanuje także słuchaczy, a co za tym idzie nie może to być dobra szkoła.
A swoją drogą tak z ciekawości, co tam wyprawiają w tej pl?
Wiesz co, skoro zakładasz taki temat, to wypadałoby napisać coś więcej a nie "PL pomiata lektorami".
Witam!Ja trochę nie na temat, ale zalezy mi na opinii lektorów... Na jakim poziomie znajomości j. ang. są egzaminy maturalne : podstawowy i rozszerzony (FCE, CEA lub wyżej, niżej). Wpisałam to pytanie w innym wątku, ale odpowiedzi są dość rozbieżne - może piszą subiektywnie uczniowie (?). Dziękuję z góry za podpowiedź :-).
Po pierwsze, prosze nie mieszac tematow, piszemy wszystko w jednym watku,
po drugie
>Wpisałam to pytanie w innym wątku, ale odpowiedzi są dość rozbieżne -może piszą subiektywnie uczniowie
NIE, nie jestesmy subiektywnimy uczniami-
Prosze poszukac w wyszukiwarce, ten temat juz byl tysiace razy omawiany-
Czy bedziesz, az tak dlugo czekala, az ktos da ci odpowiedz, ktora zgadza sie z twoja,czy szukasz prawdy?
Dziękuję za odpowiedz! :-)
Do terri: Życzę Ci więcej dystansu do świata i szacunku do ludzi. Twoje pytanie na końcu postu traktuję jako zaproszenie do dyskusji o wyższości "jaja na kurą" i nie podejmę tematu. I jeszcze jedna rada: mniej agresji,więcej tolerancji skoro już jesteś forumowym Cerberem.
>>mniej agresji, więcej tolerancji
Dziekuje za rade. Jak caly swiat bedzie idealny, to ja tez sie postaram.
nie jestem lektorem, jednak mialam tego pecha, ze uczeszczalam do tej szkoly. Mam nadzieje, ze uda Ci sie przestrzec innych. powodzenia
O kurka, ale musisz być sfrustrowana skoro komentujesz praktycznie wszystkie tematy założone o PL ;P Żal...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie

Zostaw uwagę