szkoly - katowice - 2008

Temat przeniesiony do archwium.
Problem mam z wyborem szkoly. otóż chce chodzic na angielski w katowicach, szukalam opnii na temat szkol: empik, europa2000,ih, translator, ale wszystkie temety sa sprzed paru lat. gdybyscie mogli powiedziec jak aktualnie wyglada ta sytuacja w tych szkolach i do kotrej warto zajzec. zalezy mi na zetalnych lektorach, ktorzy nie ucza zeby tylko posiedziec tych pare godzin, ale takich ktorzy sa rzetelni i potrafia ulatwic ta nauke.
cześć :) ja też bym chciała chodzić do którejś z tych szkół, czytam opinie i sa osoby, które bardzo sobie chwalą empik a sa też którzy nie zabardzo pochwalają. Ale tajk jest z każdą szkoła, musisz sie sama przekonać. Mam pytanie, znasz szkołę TRANSLATOR?? ja pierwszy raz o niej usłyszałam, wiem o niej tylko tyle że uzyskała drugie miejsce w rankingach w neesweekeu kiedy tam. Ale nie wiem czy mogę jej ufać? czy ona istnieje legalnie na rynku :P bo kompletnie nic po nie nie słyszałam i czy warto czy dobrze tam uczą? jakbyś coś wiedziała na ten temat to proszę o odpowiedź Pozdrawiam.
Witam, ja tez mam problem z wyborem. Jest ktos kto moze polecić dobrą szkołe w Katowicach?
Słyszeliście moze o szkołach:
International House badz Lingua House?
Pewnie że tak. Dobra szkoła, ale trzeba też sporo zapłacić za 2 x 90 minut tygodniowo około 2000zł, zajęcia w grupach około 10 osób. Zwykle dwóch nauczycieli(Native speaker i polak aby lepiej wytłumaczyć gramatykę) Dużo dodatkowych zajęć nieodpłatnych było i teraz żałuje że z nich nie korzystałem. :P
Ih opłaca się, bo prócz zajęć można chodzić na darmowe kluby egzaminacyjne i jak chcesz to jeszcze darmowe korki z nativem.
Polecam szkołę Moose. Jestem tam lektorem, także może ktos trafi na mnie :))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa - tłumaczenia