Dobra szkoła online dla początkującego.

Temat przeniesiony do archwium.
Witam serdecznie, za 2 lata czeka mnie matura z Języka angielskiego (poziom oczywiście podstawowy) i to i tak jak na mnie zadużo. Mianowicie ni w ząb nie umie Angielskiego. Prosiłbym polecić mi jakąś szkołę online, albo zestaw do samodzielnej nauki Angielskiego (od podstaw) bym poświęcając 30 min. dziennie w te 2 lata zdołał przygotować się do matury. Z góry dziękuję za podanie mi (najlepiej sprawdzonego sposobu bo na stronach wszystkich ładnie piszą, a jak jest naprawdę to przekonasz się dopiero jak kupisz).
Takiej szkoły prawdopodobnie nie ma.Ale możesz skorzystać z portalu www.slowka.pl. To pomoże CI nauczyć się słówek wymawianych indywidualnie i w zdaniach.

Powinieneś też kupić sobie Repetytorium Oxfordu, i pracować z nim codziennie co najmniej 30 minut dziennie. Razem da Ci to 60 minut, ale na prawdę warto.

Pamiętaj też, by uczyć się również w święta, weekendy i na wakacjach.
Nie chcę tutaj podawać linków by nie było to uznane za spam, ale po wpisaniu w google kurs online angielski jest sporo pozycji na ten temat. Ciekaw jestem czy ktoś korzystał i z jakim skutkiem (podobno jest tam wszystko uporządkowane wedle tematów, słówka, gramatyka, wymowa, zadania, testy etc) - chciałbym jednak zaczerpnąć opini osoby, która korzystała. Przypominam, że potrzebuje kursu od 0.
Ja też znam wiele linków do kursów, podobno prowadzących od zera do CPE, jednak żadnego z niech nie odważyłbym się podać Ci, jako gwarancję zdania matury.
Dlatego napisałem, to co wyżej.

Repetytorium Oxfordu, jako powtórka całego materiału niezbędnego do zdania matury, i strona www.slowka.pl do nauki słownictwa.

Może być jeszcze strona www.eng.pl, na której znajdziesz i materiał całościowy i niezbędne słówka.

Jednak najważniejsze jest Repetytorium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie

Zostaw uwagę