speak-up Poznań

Temat przeniesiony do archwium.
proszę o opinie na temat szkoły jezykowej Speak-up Poznań.czy łatwo jest z rezygnacja?ja własnie złożyłam podanie ,było cięzko ale zobaczymy czekam na odzew.
A jaki powód podałeś w rezygnacji??? Bo ja też muszę złożyć rezygnację i nie wiem co mam podać za powód żeby mi go uznali bo słyszałam, że nie jest tak łatwo zrezygnować:((( A muszę ze względu na brak czasu na uczęszczanie no a z tym się wiąże, że będe zawalać testy i na co mi to? Ale podejżewam, że to będzie za błachy dla nich powód dlatego pytam co najlepiej napisać? Bardzo proszę o pomoc
masz racje,ten powód bedzie za błachy i sczerze Ci powiem ze to nie przejdzie...:/ ja przedstawiłem umowe pracy mam tylko do konca lipca, a mimo to i tak nie było łatwo.na plus dla mnie było to ze rezygnuje tylko z jednego etapu na 4 chodziłem ,wiec troche siana wydałem.jak powiesz ze nie masz czasu to i tak znajda Ci dogodne godziny to nie przejdzie.Może zaświadcz zarobki,swoje wydatki które np przewyższają zarobki, nie wiem co tak naprawde Ci doradziec, a jak długo chodziłas na kurs?tak naprawde nie maja prawa zakazac Ci zerwania umowy, na umowie nic takiego nie ma, wiec może poprostu idz i powiedz ze chcesz zerac i tyle, ze Ci sie nie podoba.a do jakiej szkoły chodzisz?
Hodzę w Poznaniu na Św. Marcina. Mam strasznie upierdliwego konsultanta... Boję się, że nie dadzą mi tak łatwo odejść. A jakie Tobie robili przeszkody???? Nie wiem co zrobić już nie mogę czasami spać mysląc co zrobić...
tak naprawde to masz prawo poprostu zrezygnować i już....zapłacisz jedynie za ksiązki chyba 80 zł za jedna, mi nie naliczyli odszkodowania.a jak długo chodzisz,ile poziomów?i dlaczego chcesz tak naprawde zrezygnowac?brak kasy,brak czasu czy poprostu Ci sie juz nie chce, i ile Ci zostało do konca?
hej ,tez tak uwazam padlam ich ofiara,nie mog zrezygnowac ze szkol mimo tego ze zmienilam miejsce zamieszkania gdzie najblizsza fila tej szkoly to 120 km jesli ktos moze mi podpowiedziec co zrobic to poprosze konkretne email na kamalegro2@o2pl
No cóż ja też próbuję zrezygnowac, konsultantka bije wszelkie rekordy niekompetencji. Na przedstawione przeze mnie aneksy do umowy wskazujące na obniżenie wynagrodzenia uzyskałem odpowiedź ze nie zrezygnowałem w momencie obniżenia pensji ale później dlatego nie widzą związku przyczynowo skutkowego. Moim zdaniem jedyną szansą jest Urząd ochrony konkurencji i konsumenta. Jak sie zapisywałem informowano mnie ze mogę zrezygnowac bez żadnych kosztów. Czy nie wiesz gdzie ta informacja była zawarta?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia