szkoła York w Krakowie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
proszę o informacje na temat, jakości nauki w szkole York w Krakowie, czy jesteście zadowoleni z tej szkoły. Chcę zacząć naukę od października i akurat ta szkoła pasuje mi pod względem położenia.
Czesc :)

Chodziłam do tej szkoły jakies 2 lata temu i byłam niezadowolona. Może mam zbyt wysokie wyamagania albo po prostu trafiłam niefortunnie do grupy która olewała lektora.

Tam jest taki system ze raz masz z nativem a raz z Polakiem i nie moge powiedziec ze sie nie starali, byli mili usmiechnieci, chetni do przekazywania wiedzy, z pomysłami ale niestety po prostu grupa ich olewała przez co poziom był niski.

Na pewno źle wymysli przyporzadkowanie do grup. Umiescili test w internecie a TAKI SAM rozwiazywało sie pozniej w ich siedzibie. Co wiecej, jak przyszłam na ten test to powiedzieli ze moge isc i sobie w domu go rozwiazać ... . To juz potem nie było dla mnie dziwne, ze poziom grupy nie byl jednolity.

Z perspektywy czasu wydaje mi sie, ze nalezy wybrac jakas szkole bardziej w centrum niz na uboczu. Kolezanka byla zadowolona z Profi-Linguy, było tam taniej niz w Yorku (nie wiem jak teraz), i zdała ładnie CAE.
dzięki za info,
jak liczebne były grupy i czy chodziłaś tam rano czy do grupy popołudniowej
Tak gdzieś 8,10 osob. Chodziłam po południu :)

« 

Praca za granicą

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie

Zostaw uwagę