Cpe - kurs

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktos zna jakas dobra i tania szkole w Warszawie ktora prowadzi kursy do cpe? Z naciskiem na tania.
albo tanio, albo dobrze,
a nauka w 20 osób byle taniej to najlepsza rzecz, wierz mi.
Wiesz nie chodzi mi o 20 osob ale sa szkoly gdzie grupy sa od 6-10/12 osob i nie biora 2300 tak jak w britishu w Warszawie. Nie wiem podobno lexis jest tani i malo osob w grupie ale nie ma tu na str o tej szkole zadnej opinii. A i jeszcze jest szkola omnibus z Poznania ma teraz filie w Warszawie ale tez nic o tej szkole nie wiem a cenniki kursow z Poznania tej szkoly moga nie odpowiadac sytuacji w Wawie. Wiec pewnie moga byc jakies tanie a dobre szkoly ale jak nikt sie nie wypowie kto chodzil tam na kurs to trudno stwierdzic po samej ulotce i cznniku czy to dobra szkola?
Boże kochany! CO za ceny!!! Ja płaciłem 450 PLN za trymestr i miałem 6 osób w grupie. No, ale ja jestem z Łodzi. Wawa rzeczywiście wali ceny godne miasta stołecznego;)
czesc mam takie pytanie czy opłaca mi sie isc na cpe skoro jestem po licencj anglistyce?
ponawiam pytanie :)
a po co ci to?
Jezeli chodzi o Krakow polecam Studium Doskonalenia Jezykowego (www3.uj.edu.pl/sdjna) pod patronatem UJ. Cena za semestr wynosi 1000 zl, zdalam z nimi CPE na B :))
Temat przeniesiony do archwium.