NIe wierzcie Snowie. To jakaś sekretarka Inter Lang and Text, która gubi się w tym co pisze, a pisze bo tak teraz są obowiązki sektrearek szkół językowych.
cyt.
Snowie 28 Wrz 2009, Przez ostatnie 2 lata chodzilem na angielski do Inter Lang Text na Michałowskiego. Moge powiedziec, ze to naprawde bardzo dobra szkola.Zdałem z nimi CAE, przez 4 semestry super zajecia,super native,mock ex i do tego swietne warunki lokalowe.
cyt.
https://www.ang.pl/Angielski_w_Krakowie_46569.html
Snowie 2 Lut 2007, 20:34 odpowiedz Zgłoś wpis do usunięcia
Cześć, moim zdaniem Inter Lang&Text, ja jakiś czas temu miałem podobny problem, przeniosłem się na studia do Krk i szukałem dobrego kursu angielskiego, pochodziłem po wielu szkołach, popytałem wśród innych ludzi i zapisałem się do ILT, chodzę tam już 3 semestr i jestem bardzo zadowolony, owszem czasem trzeba się samemu przyłożyć ale to wynika z tego, iż oni wymagają też zaangażowania od kursantów, ale dzięki temu szybciutko podciągnąłem się w ang, nauczyciele są moim zdaniem kompetentni ale przy tym też mili a do tego warunki mega komfortowe, zresztą wejdź sobie na www.ilt.pl tam masz wszystko
narq