Trudny wybór - Wrocław

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć!

Trochę opini poczytałem i już wiem, że nie Profi-lingua, ani Empik.
Zastanawiam się nad:

Oxford language centre
British Language centre
English language centre
Cambridge School of english
Lektor (o tym nikt nic nie pisał)
Hilton

Napiszcie swoje opinie o tych szkołach (we Wrocławiu), polećcie coś, może odradźcie, A może jest jeszcze inna, lepsza szkoła godna uwagi?

Pozdrawiam
Słuchaj nie mam zamiaru ani zdecydowanie namawiać cię do jakiejś szkoły, ani stanowczo odradzac inną. Moje doświadczenia są jednak takie:

Jakiś rok temu uczyłem się w Lektorze, ale nie wspominam tego najlepiej, może dlatego, że nie bardzo odpowiadali mi ludzie w mojej grupie, poza tym było dosc duże zróżnicowanie pod względem znajomości języka. A lektor??, no cóż taki sobie, nie \"porywał\" nas.
Chodziłem tam przez jeden semestr, a potem zapisałem się za namową mojej dziewczyny do British Centre (mają oddział na Kołłątaja) i jak na razie jestm zadowolony.
Czytałem nawet parę opini na ich temat , (nawet na tym forum) i całkowicie zgadzam się, że to naprawdę dobra szkoła.
Ja w każdym razie jestm zadowolony. Duża w tym zasługa lektorki, z którą mamy zajęcia. Jest naprawdę fenomenalna. Każde zajęcia są inne, śmiejemy się, nawet nie mam czasu spoglądac na zegarek, serio.

Tak więc życzę słusznego wyboru,
pozdrawiam:-)

»

Studia językowe

Zostaw uwagę