Metoda Callana - Poznań

Temat przeniesiony do archwium.
Chcialabym sie uczyc angielskiego Metoda Callana. W Poznaniu jest kilka szkol Top English, Akces- Benefit etc. Ale ktora wybrac??? Oto jest pytanie.
Ceny mniej wiecej takie same. Mile Panie w sekretariacie etc.
Jesli chodziles do ktorejs z nich, to prosze napisz opinie.
Pozdrawiam
Dzieki
Chłopak mojej znajomej uczył się metodą Callana i... nauczył się mówić po angielsku!!!!!! Ale ma kłopoty z gramatyką...
Sama też zastanawiam się czy zapisać się do Benefitu czy może do ONJO Just Time, czy wogóle warto uczyć się tą metodą.
Zapisalam sie do Top English, po pierwszych 8 lekcjach (bezplatnych) bolala mnie glowa. Ale teraz jest OK. Lepiej jakos mi ten ang wchodzi do glowy niz na normalnych kursach. Duzo sie mowi, a gramatyka zawsze w domu mozna przeciez cwiczyc. Pozdrawiam
Jestem nauczycielem metody Callana.Ucze w Radomiu.Metoda calkiem dobra.Oczywiscie nie pozbawiona wad(chociazby ta gramatyka)ale przydatna i wielu wielu osobom pomaga.Jesli ktos chce sie nauczyc mowic-to Callan ;)
Pamietaj o tym ze w tej metodzie nauczyliece sa czesto studentami nieraz z bardzo malymi umiejetnosciami i co wazne NIE PLACCIE Z GORY bo jesli z winy szkoly Callan rozwiaze grupe to nie zwracaja kasy...tlumacza sie nie ma kierownika i tak w nieskonczonosc
CALLAN NIE ZWRACA KASY JESLI Z WINY SZKOLY ROZWIAZA GRUPE !!!!!!!!!
sekretariat zbywa mnie w nieskonczonosc
Temat przeniesiony do archwium.

« 

English only