praca w szkole językowej Kraków

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
szukam pracy jako lektorka angielskiego w Krakowie. Jakie szkoły/firmy językowe polecacie jeśli chodzi o warunki zatrudnienia, możliwości rozwoju/awansu, atmosferę itp.? Będę wdzięczna za wskazówki :-)
W Krakowie jest mnostwo szkol. Ja kiedys chodzilam od jednej do drugiej i przy samym wejsciu jak i traktowania mnie wiedzialam od razu ktora jest ok a ktora nie. Czasy sie zmienily, ale mozesz sprawdzic tutaj na forum w bazie 'szkoly jezykowe' i dowiedziec sie od strony studentow co oni mysla o danych szkolach.
Nikt Ci nie moze powiedziec, ze ta jest dobra a ta zla, to wszystko zalezy od twoich umiejetnosci w nauczaniu, i jak sie sama prezentujesz, czy dopiero zaczynasz prace, czy masz 10 lat za soba, jaki wiek studentow Ci najlepiej pasuje.
Pomysl tez ze kazdy widzi sprawe inaczej, co mnie nie pasuje moze akurat Tobie pasowac. Musisz zaczac w jednej zeby wiedziec jak to wszystko sie uklada.
Witam serdecznie.
poszukujemy nauczycieli języka angielskiego. więcej na stronie www.easymnemonic.com.pl
Byłabym wdzieczna jesli mogłabyś mi powiedziec jako ktos wyraznie poinformowany czy osoba z cae i cpe przygotowaniem metodyczno pedagogicznym i 3 latami pracy w szkole sredniej jako nauczyciel angielskiego ma szanse znależsc prace w szkole jezykowej, nadmienie ze mam wykształcenie wyższe ale niekierunkowe
dzieki za kazda odpowiedz
>>>ma szanse znalesc prace..
Napewno tak, bo nadzieja to wygasa ostatnia. Dlaczego nie przejdziesz sie od jednej szkoly do drugiej po calym miescie i sie zapytaj...
To jest jeden PEWNY sposob na to, czy ktos bedzie chcial Ciebie zatrudnic czy nie.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

FCE - sesja lato 2010