profi-lingua krakow

Temat przeniesiony do archwium.
jaka jest w tym roku profi w krakowie? chodzilam tam w latach 2[tel], w tym roku przeprowadzilam sie do gdanska. tu tez podobno profi jest, wiec wciaz rozwazam czy sie zapisac! w karakowie bylo tak sobie, ale wszystkie moje znajome mowily, ze to i tak najlepsza szokla w miecsie. no i najtansza...
>sobie, ale wszystkie moje znajome mowily, ze to i tak najlepsza szokla
>w miecsie. no i najtansza...

O biedactwa... kolejne zanipulowane wszendobylska i agresywna reklama jaka funduje nam Profi, swiecie wierzace w to, ze ich szkola jest taka cudowna, wspaniala i do tego najtansza.

Przyjmijcie wreszcie do wiadomosci, ze Profi-Lingua jest jedna z NAJGORSZYCH i to tego NAJDROZSZYCH szkol (jezeli za kryterium przyjmiemy wymierne efekty, nie zas dlugosc lekcji). Zreszta - w podobnych cenach mozna znalezc niejedna szkole reprezentujaca wyzszy (choc i tak wcale nie cudowny) poziom. A czy nie lepiej zaplacic 1000 zl/semestr i nauczyc sie jezyka, zalozmy do poziomy CAE od zera w przeciagu 4 lat niz meczyc sie w takiej pseudoszkolce przez te same 4 lata i nie byc w stanie zdac nawet FCE? Ok, wszytsko zalezy od lektora=szczescia, a w dobrej szkole dobry lektor jest regula (a wyjatki tylko ja potwierdzaja). Chcesz dobrych szkol angielskiego w Krakowie? Prosze: Stairway, GammaBell, York, SDJNA UJ. Przecietnych (i i tak lepszych od profi) nawet nie chce mi sie wymieniac, bo po co? Licza sie efekty, a nie pozory... a pozoranctwo to chyba rzecz, ktora profi idzie najlepiej.
jak juz powiedzialam, profi w rakowi byla taka sobie, co nie znaczy 'fatalna'. chcialam sie dowiedziec czy cos sie tam zmienilo (na lepsze lub gorsze).a ty mi tu zarzucasz, ze zmarnowalam czas i pieniadze. a przy okzaji, w krakowie od pazdzernika nie mieszkam (choc bede czesto odwiedzac), wiec nie szukam tam szkoly, wiec daruj sobie ten wyklas. ponowiam pytanie: czy ktos wie, co slychac w profi w krakowi? moze tos mi odpowie, bez zbytniego krytykowania tej szkoly (nie jest to moja intencja).

jeszcze jedno: przynajmniej ludzie, torych tam poznalam byli super!
Czyli widac oczekujesz opinii pochwalnej , skoro nie chcesz krytyki, wiec masz _ TO CUDOWNA SZKOLA NAJLEPSZA W KRAJU< A LEKTORZY JACY WSPANIaLI UUUUUUUU!

:-)

D N O i koniec
rozumiem, ze mialas przyre doswiadczenia z ta szkola. a mozewiesz, zlej baletnicy...?
Odnioslam sie do opinii Twoich kolezanek, wybacz, ale haslo, ze "to i tak najlepsza szkola w miescie" naprawde mnie ubawilo. A haslo ze najtansza ubawilo mnie do kwadratu :) Wymienilam te szkoly nie po to, zeby robic Ci wyklad i wskazac jedynie sluszna droge, tylko po to, zeby zwrocic uwage na to, ze bardzo dobre szkoly w Krakowie sa, i bynajmniej nie jest to Profi. A jak jest w Gdansku - jako rodowita krakuska nie wysciubiajaca nosa poza swoje moralizatorskie podworko niestety nie wiem. Ale nawet na moje podworko docieraja te okropne ulotki :P
Majka, daj spokoj ,szkoda twojego czasu- naiwnych i glupich nie przekonasz. Mysle ,ze odpowiedz na pytanie co slychac w Profi, owa osoba z dworu Artusa znajdzie na obszernym forum pt "A Profi Lingua?" Pisza tam studenci i sami lektorzy.
no, coz. mialam nadzieje, zesie dowiem czegos od obecmych uczniow profi, ale doceniam i towje, mojko, uwagi. choc, nie o to mi chodzilo,jestem mimo wszystko wdzieczna i za opinie i za twoj czas! pozdrawiam
tak tak profi to najlepsza uczelnie jaka powstala w ostatnim czasie na rynku polskim... typowo polska szkola: oszukac, oskubac co do grosza i jak najmniej sie napracowac ;-) jak kiedys bede sie nudzic i bede chciala za to kase to pojde tam na lektora... ale narazie mi to nie grozi.. bo ucze sie w profi i nic na to nie wskazuje zeby moj stan wiedzy dzieki niej mial sie polepszyc... dobrze ze 2 razy w tygodniu Metoda Callana wszystko nadrabiam ;-) ahh dziekuje Ci P-L za darmowy kurs... tyle sie nauczylam...NIE UFAC OSZUSTOM ;-)
My tutaj tak narzekamy, a szefostwo bawi sie za pieniadze kursantow na Majorce lub Teneryfie albo innych lepszych miejscach !
hehe i smieje sie nam w twarz ;-) a ich uczynne sekretarki machaja im przed nosem lisciem palmy kokosowej ;-)
to najgorsze dno ze wszyskich szkol.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia za granicą