szkoła językowa w Warszawie

Temat przeniesiony do archwium.
hej czy moglibyście polecić mi najlepszą szkołę językową w Warszawie i w jakich cenach odbywa sie ten kurs oraz jaki egzamin moge po niej zdawać.Jak przebiega taki egzamin? Jakie są wasze wrażenia z tych kursów? Czy możecie podać mi ich adresy internetowe dziękuję z góry za pomoc.
chyba oszalalas! Nie wiesz jeszcze, ze tu tylko sie opisuje negatywne opinie o szkolach.
ma racje
no bo nie ma doskonałych szkół.
Wogóle w naszych czasach obsługa klienta zeszła na psy, nie uważacie?

jak zapłacisz, to tylko patrzą jakby tu się nie narobić i żebyś sobie jak najszybciej poszedł i nie zawracał... głowy.

a że szkoły wymagaja wpłat z góry, to jest jak jest.
Zdecydowanie odradzam Profi-Lingua, tna na wszystkim - godziny, zajecia dodatkowe i ceny!
ja rowniez szukam szkoly w wawie. na jelonkach. mozecie sie podzielic doswiadczeniami?
dzieki
Moje dwie znajome - siostry ;) zresztą chodziły do Angloschool i do British School - obie szkoły są na Górcach/Jelonkach. I obie szkoły polecały, z tego co wiem w Angloschool jest większy wybór godzin itp. ale wyższe ceny, a w British School jest taniej i kameralniej, tylko mniejszy wybór grup i godzin. Ale obie bardzo chwaliły i poziom, i lektorów w obu szkołach.
siema!

a wy oczywiscie tylko przereklamowane szkoly profi-lingua czy British School! hello ludzie, ja ucze sie w malej szkolce, ale jakiej fajnej i sie ucze a nie sie bawie! dobra cena i powazne nastawienie zarowno do ucznia jak i klienta! zobaczcie stronke www.tsj.com.pl. To szkola na ul. Cichej i rzeczywiscie jest tam milo i cicho:)

pozdrawiam
Choc nie jestem z Wawy, i nie znam waszych warunkow, to uwazam, ze warto wybierac szkoly male, te duze i przereklamowane nastawione sa na kase! A nauka i nauczenie sie czegokolwiek, to tylko pobozne zyczenie!
Moim zdaniem to najefektywniejsze są zajęcia indywidualne. Nauczyciel koncentruje się tylko na tobie, program zajęć układa tak jak sobie życzysz. Ja tak się uczę od prawie dwóch lat w Warszawie. Mam lekcje z native'm. Przygotowywałam się z nim do FCE ( zdane) a teraz uczę się do CAE. Mimo, iż zajęcia odbywają się w Wawie cena nie jest wygórowana.
Heya,
Czy moglbys cos wiecej powiedziec o szkole na Cichej "TSJ". Interesuje mnie cos taniego ale zeby lektorzy mieli jakies konkretne podejscie do sluchacza. Jak w niej jest ile czasu zajmuje konwersacja a ile czasu jakies "testy".
POzdro
no a jak tu inaczej miec jakies zyski skoro tyle kasy wydaja na reklame?!?! ja juz nie moge patrzec na te ulotki, ktore wciskaja mi prawie codziennie :/
ngfrms
Witam a czy twoj nauczyciel przyjmuje ejscze uczniow , bo ja bardzo poszukuje jakiegos dobrego nauczyciela?dziekuje za odpowiedz
zbliza sie poczatek nowego semestru wiec chcialabym zapisac sie na kurs jezykowy, przejrzalam Wasze opinie o szkolach w warszawie, i mam twardy orzech do zgryzienia:) generlanie zdania sa podzielone...a czy moglibyscie polecic mi konkretnych lektorow w danej szkole? (albo odradzic) mysle ze to wlasnie od nauczyciela zalezy najwiecej, zatem bede wdzieczna za wszelkie wskazowki!
Anna Matera - szkoła długi język - co prawda Polka, ale pierwsza nauczycielka, która uczy, a nie pracuje w szkole po prostu!
Ja też szukam szkoły na wakacje. Chce iść na jakiś intensywny kurs, bo we wrześniu zdaję FCE. Znalazłam na http://kursy-szkolenia.pf.pl/ British Council- niby najlepsza szkoła językowa w Warszawie. Ale cen to oni nie mają za najlepszych... :) Chodziliście może tam na kursy, albo ktoś z Waszych znajomych?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Programy do nauki języków

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę