pytanie o British School

Temat przeniesiony do archwium.
Jaka panuje opinia na temat British School??
Słyszałem różne opinie ,nie wiem których jest więcej -pozytywnych czy negatywnych.Zależy to chyba od miasta.Ale kazda opinia będzie dla mnie cenna.
Ja w British School ucze sie od 7 lat, tzn. od początku jej istnienia. Powstała w Olsztynie, była to mała, zwykła, szara szkółka, która po jakimś czasie tak sie rozrosła, ze obecnie jest największą szkołą jezykową w Polsce- ponad 60 miast. Myśle ze to głównie dzięki bardzo wysokiemu poziomowi i przyjaznej atmosferze. Naprawde nie zastanawiaj sie, tylko sie zapisz, a zobaczysz- na pewno nie bedziesz żałował. Serdecznie cie do tego zachęcam. ;)
No i co z tego, że dziala w 60 miastach? Czy to gwarantuje wysoką jakość nauki? Jak dla mnie to kolejna sieciówa, gdzie liczy się tylko kasa klienta a nie sam klient. Oczywiście, pewnie są lepsze i gorsze placówki, ale denerwuje mnie takie generalizowanie. Chodziłam do nich w zeszłym roku na kurs i choc muszę przyznać, że atmosfera jest miła, to same zajęcia średnio mi sie podobały, chciałam zrezygnować ale okazało się, że tak naprawdę nie mogę zrezygnować, bo przepadną mi pieniądze za niewychodzone zajęcia!
Teraz uczę się w Warsaw Study Centre, płacę nieco drożej, ale przynajmniej jestem zadowolona.
British jest ok. Jest to sieciówka, ale z tego co wiem to każdy oddział żądzi się sam. Nie znam innych miast ale w Rzeszów powstał w ubiegłym roku i jest prze-fajnie. Klimat świetny, fajni lektorzy i jeszcze nie byłem w takiej szkole gdzie tak jak tu, jest jak w domu. Uczą bardzo, bardzo dobrze a co do rezygnacji, to mój koleś zrezygnował przez wyjazd zagraniczny i nie było żadnego problemu. Rozwiązali umowę z miesiącem wypowiedzenia i oddali mu kasę za resztę nadpłaconą. NAPRAWDĘ UCZCIWI, GORĄCO POLECAM BRITISH SCHOOL RZESZÓW...
British School, przynajmniej Rzeszów jest zajebisty... Gorąco polecam... uczą i nakręcają w odpowiednią stronę... tzn do nauki, JUŻ MÓWIĘ>>> po Angielsku a uczę się nie tak długo. JEST ZAJE...FAJNIE, POLECAM BRITISH SCHOOL RZESZÓW

»

CAE - sesja zimowa 2004

Zostaw uwagę