Orange School

Temat przeniesiony do archwium.
O co chodzi z aferą z ORANGE SCHOOL????
Nie ma żadnej afery! Naprawdę! Niektórzy czują się oszukani, chociaż uważam, że niesłusznie. Teraz metoda Orange została trochę zmodyfikowana i jest bardzo dużo zajęć w formie tzw. Group class, workshop czy club activity. Na każdy poziom przypada 20 godzin takich zajęć plus zajęcia multimedialne. Pozatym do dyspozycji są przez cały czas nauczyciele w help desku (i to nieprawda, że nigdy ich nie ma!!!). Radzę porozmawiać z osobami, które chodzą do tej szkoły:) Wtedy jest szansa na dowiedzenie się czegoś więcej :) Pozdrawiam serdecznie
a Ty chodziłas do tej szkoly??
ja sie wlasnie zapisalam :? i sama nie wiem czy dobrze zrobilam.
Odpisz na moj e-mail
[email]
Dla mnie ta szkoła jest beznadziejna. Program komputerowy do nauki jezyka angielskiego można rozwiazywac sobie w domu. Godziny zajeć z nauczycielem są ustawione pod nauczycieli prowadzących a nie pod uczniów. Nauczyciel, który Ci pomoże w każdej chwili to mit. Od momentu wpłacenia pieniedzy i podpisania umowy uczeń sie juz nie liczy dla szkoły.
Rezygnacja ze szkoły też nie jest łatwa. U mnie to trwało kilka miesięcy i w tym czasie musiałem płacić kolejne raty za kurs. Oczywiście potem nikt mi nie oddał za te opłacone miesiące, w których nie chodziłem na angielski.
Przykro m,i ze Ty też dałaś sie nabrać na dobra reklameę szkoły.
XMaX

»

Programy do nauki języków