Z Heatrow na Vcictorię

Temat przeniesiony do archwium.
Kto z Was mógłby mi poradzić jak najszczybiej ( i najtaniej ) dostać się z lotniska Heatrow na Victoria Coach Station ?
Czy spod lotniska jeżdżą autobusy prosto na Viktorię? A jak jest z metrem? Czy daleko jest do najbliższej stacji?
Czekam na odpowiedzi
Pozdrawiam
Agnieszka
co 15 min jezdzą autobusy, niedrogie... , metrem? Na Heathrow wsiądź w Piccadilly line( ciemny niebieski ), jedź do Barons Court, tam się przesiądź w linie District ( zielony ), stąd juz tylko 3 stacje do Victorii.
Dziękuję za odpowiedź. Metrem z przesiadkami ( i mnóstwem bagaży ) napewno byłoby ciężej dojechać. A czy autobusem dojedzie się bez przesiadki? A może wiesz jeszcze jak z cenami taxówek?
Wiem ,że te stacjonujące spod lotniska są cholernie drogie. Czy znasz może numery do jakiegoś londyńskiego radio taxi, albo czy wiesz gdzie w necie mogę je znaleźć ?
Wiem ,że przesadzam z taką ilością pytań naraz, no ale kogo mam spytać :(
Aga
Taxi kosztują od 25-30 funtów, więc drogo... ( tel.[tel]albo [tel]).Z Heathrow nawet autobusem miejskim dojedziesz do Londynu. jest tez dworzec autobusowy ( obok terminalu 3 ).
Aha, jeździ tez kolejka do Londynu ( jest droższa niz autobus, ale duzo szybsza i wygodniejsza.

pozdrawiam

Zostaw uwagę