Peterborough, szukam pracy.

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 163
poprzednia |
Hej. Wyjezdzam na wakacje do tej miejscowosci do rodziny chcialabym zostac tam jak najdluzej ale potrzebna mi jakas praca.... moze ktos ma jakies namiary? Bardzo mi na tym zalezy... Jestem na tyle zdesperowana ze wezme cokolwiek, no prawie... Pozdrawiam...
Witaj Sylwio!

Mój przyjaciel Tim przebywa właśnie w Peterborough.
Poprosiłem go o odpisanie Ci na posta. Ja nic nie obiecuje.
Gdyby jednak Ci coś znalazł, to żeby go zachęcić to napisałem, że ewentualnie ugotujesz mu porcję pierogów ruskich
które on uwielbia, podobnie jak polskie dania w ogólności.
Oczywiscie to napisałem w formie żartu, ale pewnie by się nie pogniewał
na taką formę wdzięczności.
Pozdrawiam i powodzenia w UK.
Damian, wyczytalem z Twojej odpowiedzi do Sylwi ze w Peterborough jest obecnie Twoj kolega, czy mógłbym prosic Cie o przysługe? Ja wybieram sie tam i nie wiem czy jest tam praca, i jesli bys byl tak mily, przy okazji zapytac tego kolege jak wyglada tam sytuacja czy jest praca, to bylbym tobie i Twemu koledze bardzo wdzieczny:) pozdrawiam
czesc.
na dzien dzisiejszy z tego co sie orientuje to TESCO prowadzi przemyslowy nabor pracownikow, otwieraja "na dniach" centrum dystrybucji w Peterborough i ktos musi te kartony ukladac, O ile mnie pamiec nie myli to centrum rekrutacji tesco znajduje sie na werrington(jakkolwiek sie to pisze) center.Zycze powodzenia w poszukiwaniach pracy.
szukam pracy w peterborough piszcie czy moze wiece co gdzie i jak
Dziękówa ziomóś!
hej jestem w Peterborough pracuje w tesco moge pomoc :) pytajcie
w styczniu maja przyjmowac do pracy Polakow do tesco C.D. wejdzcie na strone tesco.pl pozdrawiam. warto sie tu wybrac:)
czesc mozesz podac swojego @
hej.w lipcu pracowałam w peterborough właśnie dla tesco.w porównaniu z tym co proponują w pmp to jest super.
Pytanie. Jak załatwić pracę w Tesco?? Trzeba się zgłosić w Polsce czy w UK??
Czy faktycznie ta praca jest ok??
hej mam prosbe czy moglabys mi podac swoj numer gg albo email chcialabym z toba porozmawiac na temat pracyw tesco pozdrawiam
Czesc! wybieram sie w styczniu do Peterborough,bardzo prosze o kontakt z Toba! osoba ktura proponowala mi prace wlasnie w tym miescie wycofala sie,a ja mam juz bilet !!!! moj email [email]
Pytanie wyslalem do "agasiek1"-zapomnialem [email]
mam prosbe czy mozesz podac mi czy pracujesz przez posrednika Proviste?
cześć mam pytanie? gdzei jest agencja tesco, a dokładnie na jakiej ulicy? dzięki!
Podobno w magazynie Tesco peterborough placa 12 funtow na godzine czy to prawda piszcie na adres [email]
nie wiem ile placa - ale jakby £12 na godz i to nawet brutto, to roczny zarobek £23,000 - mysle, ze chyba nie - ale wejde na strone i zobacze, moze sie cos okaze.
weszlam na ich strone www.tesco.com/careers
Security Manager £18,000,
Stocktaking Manager £19,000,
Night Manager £17,000,
Duty Manager £19,000-
wszystko brutto na rok - to chyba nie wychodzi az tak duzo jak na przypuszczam 40 godz pracy
i sorki - zle policzylam £12 na godz x 40 godz x 52 tyg to prawie £25,000
siemanko mam pytanie z twojego opisu wynika ze jestes w piterburgu mam pytanie jaka jest obecna sytucja pracy w Tesco i co trzeba zna aby sie tam dostac jakie sa wymagania jesli mozesz napisz mi na poczte [email]
Cze mam pytanie jak sie skontaktowac z biuerem Tesco w Pieturburgu co masz moze jakis namiary i nie wiesz czy czasami nie potrzebuja nadal ludzi do pracy tam i czy trzeba znac jezyk i na jakim stopniu jesli mozesz odp mi na [email]
siemano masz jakies moze namiary na prace w pierburgu co wszyscy pisza o tym Tesco nie wiesz czy czasami nadal nie potrzebuja ludzi daj mi znac na poczcie ok jesli mogłbys [email]
Ja jestem w Peterborough od okolo 1,5 roku ... prace idzie znalezc jak ma sie dobrze opanowany angielski. Ja pracuje i studiuje dwa kierunki, aby w przyszlosci jakbym niedaj boze zostala w tej anglii miala jakis normalny zawod. Niedlugo moze nawet zaczne pracowac na silowni. Zobaczy sie. A to ze angielski mam w paluszku nigdy nie mialam problemu ze znalezieniem pracy. Nie radze jechac tym, ktorzy nic nie mowia, bo podobno sa juz testy z angielskiego jak ktos chce zmywac gary. No chyba ze prace mu ktos zalatwi po znajomosci. Inaczej nie ma sensu sie tam pchac.
Szukam pracy w Peterborough podejmę się czegokolwiek mój angielski jest słaby. Będe miała gdzie mieszkać potrzebuję tylko pracę.
Proszę o pomoc.

kontakt: [email]
czesc możesz mi pomóc ? jade do PETERBOROUGH w 6kwietnia i szukam pracy może mi coś pomozesz w tym TESKO? Byłbym dozgonnie wdzięczny:)
czesc tez mieszkam w peterborough stracilam prace i potrzebuje nast moglabys mi cos napisac wiecej na temat co tam sie robi i ile placa moj meil to [email] i pozdrawiam
i tu sie mylisz moja droga nie wystarczy znac jezyka w paluszku ja jestem tu 3 lata i znam ludzi ktorzy nie mowia poangielsku a sobie niezle radza dlatego nie odradzaj tym ktorzy chca sprobowac bo to nie ma sensu ty dostalas swoja szanse na lepsze jutro czemu inni jej nie moga miec??na jakiej silowni bedziesz preacowac chetnie z toba pogadam na temat twojej pewnosci siebie.jezyka mozna nauczyc sie tu bardzo szybo wystarczy chciec!!a prace mozna dostac wystraczy jej szukac i byc szczerym,tzn nie chrzanic ze zna sie jezyk tylko szczerze pow.ze sie nauczycie!!!zycze wszystkim powodzenia.ps.quest daje prace zarejestrujcie sie tam:))
hello Sylwia nic sienie martw pracy w peterborough jest duzo :))) wiem bo tu mieszkam . Jezeli twoj angielski jest w stopniu komunikatywnym nie ma zadnych przeszkod bys zlorzyla swoje cv np. tesco Metro www.tesco.com
mozesz poszukac pracy przez agencje www.peterborough.gov.uk
na tej stronce masz duzo agenci . Ale praca przez agencje = zarabianie groszy a wiec napisz do tesco tam zarobisz ok 8 -10 funtow .
Pozdrawiam z Peterborough
Damian
ty paluszkiem to sie mozesz pobredzlowac a nie chwalic sie jaka ja jestem zajebista
ty a wuiesz co sie dzieje z ludzikami co nic nie kumają sśą robieni w konia a może t y jesteś taki co robisz i sie chwalisz co
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 163
poprzednia |

« 

FCE - sesja letnia 2005

Zostaw uwagę