wizzair?

Temat przeniesiony do archwium.
witam wszystkich. czy latał ktoś z was kiedyś liniami Wizzair? czy są solidni i nie odwołują lotów w ostatniej chwili? bo z tymi tanimi liniami to podobno różnie bywa...
wybieram sie do Birmingham w wakacje. najtańsze połączenie do londynu znalazłam właśnie w Wizzair, cena zawiera już podatek, ale nie wiem co z opłatami lotniskowymi, nie ma o nich mowy, a nie chce przeżyć na lotnisku niemiłej niespodzianki.
pozdrawiam
hej ja w te wakacje latałam tymi liniami do anglii i jezeli rezerwujesz bilet to wszystkie koszta są juz wliczone w cene a co do odwoływania lotów to niemam pojęcia jesli chodzi o mnie to wszystko było w porządkubez zadnych wiekszych afer i bez zamieszania
papatek;)
hej ja w te wakacje latałam tymi liniami do anglii i jezeli rezerwujesz bilet to wszystkie koszta są juz wliczone w cene a co do odwoływania lotów to niemam pojęcia jesli chodzi o mnie to wszystko było w porządkubez zadnych wiekszych afer i bez zamieszania
papatek;)
raz z Turynu miałam z nimi 5 godzin opóźnienia,
zero przeprosin, jak normalka,
stewardessy po starcie siadły za prarawanem i sobie rozmawiały i nikim, czyli pasażerami się nie zajmowały, tylko wyszły w połowie lotu sprzedawać te kanapki i picie, potem znów się tak zaszyły,
wiecej tym nie latałam.
ja latalam w zyciu 3 razy - 2 razy LOTem, raz wizzarem i roznica dla mnie byla tylko taka, ze w locie dostalam zarcie za darmo a w wizzarze musialabym placic jesli bym cos chciala, no i w wizzarze byl wiekszy samolot. slyszalam, ze sie opozniaja, mnie sie to nie zdarzylo, teraz wybieram sie na dwa tyg. do Polski tez Wizzarem i sa to chyba najtansze linie, czesto maja promocje ze bilet kosztuje 0 zl, placi sie tylko oplaty, czyli wynosi to jakoes 100 zl. jak lecialam LOTem, do irlandii, zaplacilam za bilet w dwie strony 1200 zl... %-) sory batory ale po co przeplacac??:)
Napisalas "roznica dla
>mnie byla tylko taka, ze w locie dostalam zarcie za darmo a w wizzarze
>musialabym placic jesli bym cos chciala" a pozniej porownalas ceny biletow..
i wlasnie na tym polega idea tanich linii lotniczych. Kupujac bilet, nie masz wliczonego w niego jedzenia, ktorego moze wcale nie chcesz jesc. Masz na cos ochote - wtedy sobie kupujesz :) wydaje sie to byc calkiem fair..
Wizzair, którymi miałem przyjemność lecieć dwa razy. I nigdy więcej!!! dlaczego bo tanie linie nie dbają o klienta. Wspominam o tym, bo wazną rzeczą jest bezpieczeństwo i wygoda pasarzerów. Moje doświadczenie z tymi liniami jest żenujące. Dwa razy leciałem i za każdym razem byłem bogatszy o kolejne zniszczenia bagażu w postaci peknięć na mojej drogiej plastikowej torbie podróznej. Warto wspomnieć, że podczas drugiego lotu pozbyłem się zabezpieczenia w postaci kłódeczkiki. Być może, ktoś szukał wartościowych rzeczy. Ktoś bez mojej zgody ingerował we wnętrze mojego bagażu. To jest k.... !!! niedopuszczalne. nie dbają o bagaze podóżnych, rzucają nimi, niszczą torby i zawartość. Dobrze że nie traktują tak samych pasażerów. 2 poważne zarzuty: Zniszczenie czyjegoś mienia. i naruszenie prywatności- to poważne zarzuty. Niestety nie mozna tego udowodnić. Więc dobra rada: Prosze osobiście we własnym zakresie zadbać o bezpieczeństwo bagażu.
Hmmmm wydaje mi sie, ze to nie zaloga Wizzair zniszczyla Ci bagaz, tylko obsluga lotniska gdzie wyladowalas.
przepraszam...wyladowales
Fakt rzucaja tymi walizkami dlatego niemam plastikowej kup normalna walzkie i po sprawie + kodka :)
witam, ja w wakacje, w lipcu bede leciał tymi liniami do wielkiej brytani. Ale nie wiem co i jak. Mam 14 lat. Może mi ktoś wytłumaczyć co i jak? na adres:
[email]
nie polecam właśnie takich walizek zamykać bo na takie bardziej zwracają właśnie uwagę.. mają pełne prawo zajrzeć do każdej walizki - więc "ominięcie" zabezpieczeń się w to wlicza. więc lepiej nie zamykać!
lecę tanimi liniami wizzair do Londynu z Okęcia ale nie wiem z którego terminalu. Słyszałem że z terminalu etiudy ale mają go podobno rozebrać. więc... Jeżeli z etiudy to proszę o jakąś mapkę wnętrza tego terminalu. Kiedyś znalazłem ale nie pamiętam strony ale jest. Plis bede wdzięczny.
z etiudy juz samoloty nie lataja teraz odlatuja tylko z terminala 1 ten taki starszy (rozowy badz jak kto woli czerwony) i z terminala 2 ale wizzair lata z terminala 1 stanowisko 120 chyba z tego co pamietam.pozatym wejdziesz na lotnisko to poszukaj tam takich tablic informacyjnych na nich beda podane numery stanowisk gdzie nalezy podjesc ( patrz na odloty ) pamietaj na tych tablicach nr stanowiska wyswietli sie dopiero 2 h przed odlotem w momencie rozpoczecia odprawy w kazdym razie jak wejdziesz okolo 2 h wczesniej na lotnisko i zobaczysz dluga kolejke w jednym miejscu to pewnie beda polacy lecacy do uk;]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa