Luton,studia start 25 wrzesnia

Temat przeniesiony do archwium.
Witam czytelnikow :) Jak w temacie, zaczynam studia na Uniwerku w Luton, moze ktos tez tam jedzie ? Ja bede na miejscu 15 wrzesnia, lece z Poznania, mozna by razem stancji poszukac jakiejs, w grupie razniej przeciez :) A moze ktos kto mieszka juz w Luton ma jakis kat wolny,to z checia obejrze :)

Pozdrawiam
Uwazaj bardzo na agencje ja np sie nacielam na UltimateConnexions. Popytam jakby co dam znac. Ja pracuje na uniwerku wiec pozdrawiam w imieniu kadry;-)
Dzieki, bede uwazal, no jakbys cos slyszala to z checia, a kadra fajna jest ? Nie wylece za szybko ? :P
Trzeba sie postarac zeby wyleciec. Kadra, jak i studenci wielorasowa, zroznicowana, ciekawa, jak sadze. Co bedziesz studiowac?
Business Studies Marketing, tyle ze od 2 roku bo w polsce juz mam studia za soba,a bardzo mi sie podoba studiowanie wiec postanowilem ze czemu by nie sprobowac gdzie indziej :) Wiem ze najwiekszy problem to bedzie jezyk, bo dogadac sie dogadam bez problemu ale fachowe slownictwo moze mnie zgubic :) No i oczywiscie jak pracy nie znajde to tez sie pozegnam z uczelnia bo sie srodki do zycia skoncza :)
A tak wogole to jutro czyli 15 wrzesnia wylatuje do Luton juz i pedem z bagazami szukam mieszkania :) To bedzie przygoda zycia.
poradzisz sobie jakby co napisz maila [email] pozdrowka
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia